Beauty


Kreatív paletták, puha ecsetek és a glow trend

Három termékcsalád jelenik meg, ami mindent tartalmaz a tökéletes smink elkészítéséhez a tavaszi dekorkozmetikában. Ezekkel feltöltheti minden lány a sminkkészletét, igazán trendi módon az új szezonhoz!

A legújabb dobás! Az  új “create & transform my wonder palette”

Ebben három professzionális paletta található szemre, ajakra és arcra. Az egyedi paletták egyesítik a lágy, pasztellszíneket az intenzív, mély árnyalatokkal, és a három különleges hatást biztosító fedőréteggel, az egyedi végeredményért! Áprilistól lesznek elérhetőek másodkihelyezésen a Müller üzletekben.

my wonder szem paletta

A paletta 17 különböző szemhéjpúder árnyalatot tartalmaz különböző hatásokkal. Két szemöldök púder is helyet kapott, a beépített applikátor és ecset abszolút must-have kiegészítő.

my wonder ajak paletta

17 árnyalat és végtelen lehetőség. A lágy nude és rosé árnyalatok mellett az intenzív kék, arany és lila teszik változatossá ezt a palettát. Tartalmaz még egy hidratáló ajakbalzsamot, valamint keverő ecsetet és applikátort is.

my wonder arc paletta

12 árnyalat a kontúrozáshoz, kiemeléshez, draping technikához és dewy hatáshoz: bronzosítók, pirosítók és highlighterek és beépített ecset egyetlen palettában – minden lehetséges!

Hozd létre az egyedi wow-hatásodat a paletták segítségével!

Az essence „girl squad” trendkiadása 

9 egyedi ecset kapott helyet a tökéletes sminkért: 3 szemhéj ecset, 1 szemöldök és tus ecset, 1 ajak ecset és 4 arcformázáshoz való ecset. + egy szupi áttetsző neszesszer, melyben láthatóak lesznek az egyedi dizájnú ecsetek! Áprilisban érkeznek a Rossmann üzletekbe.

Mindegyik ecset puha, szintetikus sörtékkel van ellátva, különböző designal. Egyedi és erős, mint minden lány! A mottónk pedig:  Ki uralja a világot? Hát a lányok!

…ragyogj!

Az új glow like...” trendkiadás egy teljes kollekciót szentel a glow trendnek.

Tökéletes végeredményt ad a dewy fixáló spray, ragyogó és prizmatikus highlighterek, púderek és ecset! Májusban az Auchan üzletekben lesz kapható.

Nem számít, hogy intenzíven ragyogó, prizmatikus, dewy vagy lágyan ragyogó hatást szeretnél – ezekkel a termékekkel minden lány ragyoghat. Ragyogj úgy, mint a legboldogabb lány a földön!