Beauty


Nightspell – Éjszakai varázslat

A kifejezés igazán találó a CND új kollekciójához. Gazdag, csillogó tónusok érzékeltetik a színek mesés változatait. A mély, sötét árnyalatok tükrözik az éjszakai égbolton rejtőzködő, álmodozó fényt.

A drágaköveket idéző ékszerekre emlékeztető körmök a holdfényű árnyalatok és a hipnotikus hatások keverékét tartalmazzák, amelyek magukban foglalják az egyedülálló felületeket és a többdimenziós textúrákat.

„A közepes hosszúságú, tüskés alakú köröm higgadt árnyalatokon alapszik, ami abban a pillanatban a nő talizmánjának felel meg. Ahogy a fotókon látható, minden a kifinomultságról szól, a körmök stílusa a folyékony higany ezüstjével és az arany misztikus árnyalatával és erőteljes textúrákkal gazdagítja a dimenziót!” - Jan Arnold, CND Alapító Társ & Művészeti Igazgató.

A Nightspell Kollekció színei: Berry Boudoir, Hypnotic Dreams, Viridian Veil, Eternal Midnight, Lilac Eclipse, Mercurial

Shellack: 14+ napig tartós szín, hosszan tartó, fényes körmök, karcmentes ragyogás, nem sérül a természetes köröm. a LED-es lámpák gyorsabbá teszik a kiszolgálás idejét és a lenyűgöző 5 perces eltávolítást;

Vinilux egy hetes körömlakk: 7 napig tartós, gyorsan száradó szín, kétlépcsős alkalmazás;

A Vinilux Weekly Top Coat fokozott élettartamot biztosít a természetes fénynek kitéve, Pro Light Technológia

Ünnepi stílus

Jeges rózsaszín és fáradt kék pasztell árnyalatokban szikráznak és csillognak a körmök. Kristályokat és drágaköveket idéző, fóliaszerű textúrák díszítik az egész körömlemezt.

A körömfestés 2017-es őszi - téli trendjének jellemzői:

Hűvösen lágy árnyalatok

Elegáns színhatás

Művészies minták

Nőies finomság

Lágy vonalvezetés

Színek tekintetében divatosak még a Jégtömb, a Kasmír Takaró, a Hűvösen Sugárzó, az Alpesi Szilva, a Misztikus Pala, a Téli Éjszakák. Ezek az árnyalatok nemcsak a kéz, hanem a láb körmein is szépen mutatnak.

Emellett – természetesen – a hagyományok kreatív kezelésével vibráló színeket és csillogást adhatnak az ünnepnek a Creative Play lakkok, mint a Red Tie Affair, Bronze Burst, Flashy Affair és a Stylish Saphire.

CDN Spa

Szökjön el egy megnyugtató és relaxáló utazásra! A CND a növényi hatóanyagok hatékonyan előkészítik, tisztítják, táplálják és helyreállítják a bőrt, új szintre emelve a spa élményt. Kényeztesse magad ezzel az érzéki élménnyel, amelyet gyümölcsök és virágok tápláló kivonata tesz teljessé! Élvezze a kényeztető ápolást és személyre szabott hatásait!

CND SPA Bright Citron™

CND SPA Gardenia Woods™

CND SPA Cucumber Heel Therapy™

További információért látogasson el a www.creativenails.hu és a www.creativenews.hu oldalakra.