Beauty


Ünnepi újdonságok: Glamtopia – fény, elegancia, glamúr

Az Artdeco új Be Part of Glamtopia kollekciójában új dimenziók egyesülnek: szemet gyönyörködtető elemek találkoznak a minimalizmussal, elhozva a fényűzést mindennapjainkba.

Így a luxus a mindennapok részévé válik, anélkül, hogy túlzásba esnénk. A Glamtopia ebből a szimbiózisból születik, elhozva számunkra a fény világát, a glamúrt és eleganciát, melyre minden nő hagyatkozhat, hogy kiemelje egyedi szépségét.

 

Visszafogott ragyogásának köszönhetően a parabén mentes Translucent Shimmer Powder, a „breeze of fame” árnyalatban, láthatatlan bőrtökéletesítő hatással rendelkezik. A teljes arcra való púder tökéletesen illeszkedik bőrtónusához.

Alkalmazza egyenletesen és dolgozza el, hogy a mikro-finomságú pigmentek érvényesüljenek! A púder használatát a fehér lótusz lágy illata és háromdimenziós prizma dizájnja teszi igazi mindennapi élménnyé. A termék alkalmas érzékeny bőrre. Bőrgyógyászatilag tesztelve.

Használata: Alkalmazza egész arcra az Artdeco prémium minőségű púderecsettel az orrtól kifelé haladva az orcákra, majd az egész arcra. Az arc egyes részei külön is kiemelhetőek. Építhető termék, többszöri alkalmazással fokozható a ragyogó hatás.

 

A High Intensity Precision Liner N°10 “ultra black” árnyalatban egy intenzív fekete szemhéjtus.

Tökéletesen precíz alkalmazást tesz lehetővé, köszönhetően a vékony, hajlékony ecsethegynek, amely különálló vékony szintetikus szálakból készült. A szemhéjtus könnyedén siklik a szemhéjon, hogy tökéletesen elegáns precíz tusvonalat készíthessen. A magasan pigmentált, éjfekete, vízálló tus, gyors száradást, magas fényt és hosszantartó hatást garantál. A termék könnyen, gyorsan és maradéktalanul eltávolítható. A Liner érzékeny szeműeknek és kontaktlencsét viselőknek is megfelelő. Klinikailag és bőrgyógyászatilag tesztelt.

 

A parabén és illat mentes, E vitamint tartalmazó Galaxy Eye Powder intenzív ragyogásba vonja szemhéját fényvisszaverő glittererkkel és metálos árnyalatokkal.

A selymesen lágy púderes textúra krémes érzetű felvitelkor, és könnyű eldolgozni. A „grey metallic” N°06 egy szürke metálos árnyalat, a “white diva” N°14 pedig egy elegáns csillogó fehér. Kifinomult rózsás fénybe vonja a szemeket a “rosy starlet” N°54. Bőrgyógyászatilag tesztelve.

 

A Lip Jewels szikrázóan ragyogó ajakrúzs, csillogó részecskékkel a fényes metálos finisért.

Az ajakrúzs multi-dimenziós hatást kelt az ajkakon, ahogyan visszatükrözi a fénysugarakat. A lágy formula tápláló összetevőket tartalmaz, mint a brazil dió olaj, az E vitamin, így biztosítva kellemes viseletet. A “purple stars” N°24 fényűző lilás-bordó, a “showgirl” N°30 pedig szikrázó vörös. A vanília illatú rúzsok parabén és talkum mentesek. Bőrgyógyászatilag tesztelve.

 

A glutén és lanolin mentes  Glamour Gloss az ajkakat láthatóan teltebbnek mutatja.

Az apró glitter részecskék visszatükrözik a fényt, és összehasonlíthatatlan metálos ragyogást kölcsönöznek. A praktikus applikátor segít elérni az egyenletes színeredményt. A “purple fame” N°92-es árnyalat éteri lila fénybe burkolja az ajkakat. 

A Glamtopia Blush három árnyalat tökéletes kombinációja. Az árnyalatok, melyek minden bőrtónussal harmonizálnak, akár egyenként vagy összekeverve is felvihetők az arcra.

Az ásványi szericit biztosítja a lágy, selymes felvitelt. A tiszta, ragyogó színű pirosító hosszantartó, friss elegáns finist kölcsönöz. A kompakt csomagolás tükör effekttel szemet gyönyörködtető látványt nyújt. A pirosító lanolin, ásványi olaj, parabén és illatmentes. 

Ezek a dekor kozmetikumok elhozzák az eleganciát, a ragyogást, amellyel minden hölgy kiemelheti szépségét.