Business


Megújul a HENE!

Megújul a H.E.N.E. (Hungarian Entrepreneurs' Networking Event), amely fórumain évek óta kötetlen networkingre és szakmai fejlődésre ad lehetőséget.

A HENE története

A H.E.N.E. (Hungarian Entrepreneurs' Networking Event) egy független szervezet, a londoni magyar üzleti fórum, amely 2010-es megalapítása óta lehetőséget biztosít tagjai számára a kötetlen networking-re és a szakmai fejlődésre.

Célunk az angliai magyar üzletemberek összekötése. Az általuk birtokolt szakmai tudás és információ megosztására létrehozott H.E.N.E. rendezvény évente több alkalommal kerül megrendezésre, ahol a személyes találkozásokon túl szakmai előadásokból naprakész tudást kaphassanak a tagok. A rendezvénynek a Londoni Magyar Nagykövetség biztosítja a helyszínt és a színvonalas megjelenést.

A H.E.N.E. tagság alapvetően ingyenes, azonban az üzletben komolyabban gondolkodó tagjainknak kétféle tagsági csomaggal támogatjuk üzletük szélesebb körű népszerűsítését.

Megújulunk!

Az elmúlt időszakban sokat dolgoztunk azon, hogy megújítsuk a szervezetet és rendezvényeinket. 2010-es megalapulásunk óta összesen 18 rendezvényen vehetett részt közel 1400 magyar üzletember és az üzlet iránt érdeklődő látogató. Ezzel a HENE az Egyesült Királyság legnagyobb magyar vonatkozású üzleti networking eseménye.

Úgy gondoljuk, a hetedik év remek alkalom a megújulására és továbbfejlesztésére.

Fontosnak tartjuk, hogy a közösségtalálkozóknak egy rendszeres keretet adjunk és hogy a magyar vállalkozások angol rendszerbe való integrációját segítsük azáltal, hogy előadóink az itteni piacot ismerő és benne jártas vállalkozók, szakértők.

Amire számíthattok:

 • Új rendezvénystruktúra  és tematika
 • Gyakorlatias előadások helyi és nemzetközi sikereket elért üzletemberektől
 • Üzletfejlesztéssel kapcsolatos workshop-ok azonnal hasznosítható tippekkel, tanácsokkal
 • Lehetőség a résztvevők vállalkozásainak bemutatására
 • Networking és ismerkedés

Előadóink között lesznek magyar és angol üzletemberek, workshopjaink gyakorlatorientáltak és lehetőséget biztosítanak a tanult tudás azonnali kipróbálására. Az erősebb szakmai/üzleti és networking fókusz által a rendezvény a személyes és üzleti fejlődést egyaránt támogatja.

Mentoring programunk keretében vállalkozó kedvű fiatalok fejlődését és gyakorlati tapasztalatszerzését segítjük, partner vállalkozásainkkal együttműködve.

A belépőjegyek díját illetve a tagsági díjakat a következőkre fordítjuk:

 • Új, rugalmas, független és professzionális helyszín: Danubius Hotel Regents Park
 • Ingyenes frissítők
 • Előadók támogatása
 • Partner vállalkozások bemutatása
 • Mentor program támogatása
 • Eszközök

A szervezők: Ki miért vesz részt a szervezésben, mit lát a rendezvényben?

Sugár Márton:

Marci a HENE ötletgazdája és megalapítója, a Forest & Ray fogászat magyar és angol üzletágának tulajdonosa és vezetője. 10 éve vezeti üzletét Londonban. Az elmúlt években számos üzleti és egyéb közösségépítő tevékenységbe kezdett vagy társult, úgy mint online marketinggel és webbel foglalkozó vállalkozás, magyarországi turizmusban működő szolgáltatás, vagy az angliai We Magazin. 10 éves cégvezetői tapasztalatát folyamatos vezetői képzésekkel, önfejlesztéssel bővíti. Az elmúlt évben végzettséget és tapasztalatot szerzett a coaching területén is, így most már aktív coachként közép- és felsővezetőket támogat business és életvezetés témákban.

Marci egy 2,5 éves kislány, Mimi apukája, beszél angolul és franciául, szeret síelni és teniszezni.

“A 7 éve alapított, többször megújított üzleti fórumot új szervező partnereimmel szeretném egy következő dimenzióba repíteni, nyitottabbá és magasabb színvonalúvá tenni, továbbfejleszteni, hogy tagjaink még többet profitálhassanak a HENE-n töltött időből, az ott szerzett kapcsolatokból, a fórumot valódi tudásátadással egészítve ki.”

Ferenczi Gabi:

Gabi 10 éve kezdte londoni pályafutását, kezdetben független, szabadúszó német és magyar nyelvtanárként tanított nemzetközi nagyvállalatoknál, majd megalapította a ProLingua-t, mely idegennyelvi coaching-ot kínál nagyvállalatok vezetői számára, elsősorban a pénzügyi szektorban.

Gabi autodidakta módon képezte magát és tanulta meg a marketing és értékesítési szövegírás alapjait, és segíti kis- és középvállalkozások kommunikációját.

Imád írni, rendszeres blogot vezet angol nyelven, melyben publikál üzletfejlesztéssel, marketinggel, nyelvtanulással, személyiségfejlődéssel kapcsolatban.

Hitvallása:  “The best way to predict the future is to create it.” Abraham Lincoln

“Hiszek abban, hogy a vállalkozások alapvető feladata az, hogy emberek valós problémáira várakozást felülmúló megoldást nyújtsanak, és társadalmi szinten is felelősséget vállaljanak. Fontosnak tartom, hogy az itteni magyar és angol üzleti sikerekből, történetekből minél többen tudjanak inspirálódni és ötletet meríteni, és hogy a gyakorlatban megszerzett tudásunkat a jövő vállalkozó kedvű generációjával is megosszuk.”

Nagy Orsi:

Orsi 15 éve él Londonban, ahol angoltanári végzettségével ellentétben nem az oktatásban helyezkedett el, hanem hamar a tömegközlekedési szektorban találta magát. Rájött, hogy ahhoz, hogy jól tudja végezni a munkáját, egy specifikus rendszert kell kiépítenie. A rendszerkiépítés hamar szenvedélyévé vált, hiszen nemcsak jól, hanem gyorsan és hatékonyan tudta megoldani a napi feladatait. Emellé társult egy fogékony project team, akik látták, hogy e folyamatok által az egész csapat munkája könnyebbé és hatékonyabbá vált. Az utóbbi két évben Orsi kis- és középvállalatokat coachingol nemcsak folyamatrendszerekben, hanem ma már brandépítéssel és a közösségi médián való jelenlét témájával is foglalkozik, hiszen a világ ez irányba halad.
 
“Fontosnak tartom, hogy a tudás megszerzése ne feltétlenül nagy összegekhez legyen kötve. Hiszek a tudásmegosztásban, évek óta magas színvonalú angliai, amerikai és magyar képzéseken veszek részt, és ezt szeretném a tagoknak és résztvevőknek is átadni.”

Kiricsi Ákos:

Ákos 10 éve él Londonban. Szereti a kihívásokat, angoltudás nélkül egy bőrönddel érkezett Londonba. Bár több diplomával rendelkezik, mosogatófiúként kezdte itteni pályafutását, munka mellett folyamatosan képezte magát és 4 évvel később megalakította első cégét, ami ingatlanokkal foglalkozik. Mindig is érdekelte a pénzügyi világ és a tudatos élet, ezért 2014-ben megjelentette első könyvét Szupernotesz - gyorsítósávon az eredmények felé címmel. Jelenleg a következő könyvén dolgozik. Ákos hisz abban, hogy ha eredményeket akar, akkor fel kell készülnie az útra, az pedig egyedül szinte reménytelen. Ezért arra buzdít mindenkit, hogy merje használni a csoportban rejlő lehetőségeket az élet minden területén.

Szabadidejében otthonosan mozog földön, vízen és levegőben is, mivel szerteágazó hobbijai vannak és kikapcsolja a cselekvés.

“Igazán nagy célokat segítség nélkül alig lehet elérni, kell egy edző, tanár, segítő. Amikor először csatlakoztam a HENE-hez, láttam benne ezt a lehetőséget. Angliában egyedül vannak a magyar vállalkozók, de ha segítjük szervezetbe fűzni őket, akkor kialakulhat egy erős angliai magyar vállalkozó réteg, amivel nemcsak mi, hanem Magyarország is gazdagodhat.”

Időpont: 2017. június 21. szerda, 18:30
Helyszín: London Danubius Hotel Regents Park
Részletek: www.hene.org.uk