Család


Back to school!

Nemcsak a diákoknak csengetnek be szeptember elsején, a szülőket is érinti ez a dátum. Legfőképpen az iskolai dolgok beszerzésében. Ez a legtöbb esetben rengeteg időt vesz el az életünkből, de az internet szupergyorssá teheti a back to school vásárlást.
 

Pár kattintás és megvan az áhított termékünk, azaz néhány nap múlva hozza a futár. Így ha időt és energiát spórolnál, az Answear.hu-n megoldhatod gyermekeid őszi ruhatárának a felújítását az iskolakezdésre.

 

Mindig kell egy nadrág!

Vagy kettő. A legjobb, ha a farmer mellett még pár színben a szövetnadrágok is megtalálhatók a fiúk ruhatárában. Ezekhez a poló és ing kombó az ajánlott viselet. A vicces feliratos felsők alap darabok, ezekhez választhatunk klasszikus kockás vagy egyszínű ingeket.

Jön a hideg!

A hidegebb hónapokra még rágondolni is rossz, de ha időben beszerzed a gyerek őszi dzsekijét, nem érhet meglepetés, ha jön a rossz idő. Mellény is praktikus választás, ezt nagyon kedvelik a gyerekek, mert melegíti a derekat, de nyugodtan futkározhatnak az udvaron, nem zavarja őket a nagykabát.

Menő rockerek

A feliratos polók és pulcsik minden évben újabb és újabb motívumokkal örvendeztetnek meg. Az aktuális mesehősök mellett még számos figura megtalálható a ruhákon. Ősszel a szarvasok, őzek, rókák teret nyernek, kiszorítva a nyáron oly divatos trópusi flamingókat, kakadukat a pólókról. Ami most igazán trendi, a  zenészek, rock bandák a gyerek ruhákon. Bizonyára a szülők kedvence volt mindörökké Dawid Bowie vagy a Beatles, de most ők a legkelendőbbek a felsőkön.

Cipőből csak a minőségit!

A gyerekek évről évre nőnek, ami nagyon jó, de a legnehezebb, amikor újabb és újabb cipőket kell beszerezni, szinte két havonta. A legfontosabb szempont, hogy jó minőségű lábbeliket válasszunk. Egyrészről, mert az tovább tart, másrészről mert kényelmesebb viselet egész nap a suliban

Tanévnyitóra készen

Az ünneplő ruha már szeptember 1-jén szerepet kap az évnyitón. Ezeket ellenőrizni kell, hogy még megfelelő-e a méret, mert nincs annál elszomorítóbb, mikor a reggeli rohanásban döbbenünk rá, hogy a gyerek kinőtte az ünneplő ingjét.

Táska a menőség jele

Minél nagyobb a gyerek, annál fontosabb, hogy milyen az iskolatáskája. Jobb, ha itt közösen döntünk, mert az esztétikai szempont mellett a praktikum is nagyon fontos. Azaz beférjen a munkafüzet is, és ne gyűrődjenek a könyvek. Az Answear.hu-n széles hátizsák kínálatból válogathatnak a nebulók és a szülők.

Sok sikert a suliban!