Család


Disney játékot mindenkinek!

Az első igazán jó minőségű, egész estés mesefilmek, amikkel a gyerekek megismerkednek, a Walt Disney mesék közül kerülnek ki. De vajon miért alakult ez így?
Disney

Walt Disney 27 éves korában, 1928-ban alkotta meg első, később igazán nagy sikert hozó főhősét, Mickey egeret. Érdekes módon eleinte nem aratott osztatlan sikert a legelső Mickey egér film, de később, a hangosfilmek megjelenésével a következő részek már egyre népszerűbbek lettek. 

Ahogy telt az idő, megszülettek a későbbi nagy kedvencek, mint Hófehérke, Micimackó, Csipkerózsika, Hamupipőke és még sokan mások. Ezek az egész estés rajzfilmek a mai napig sok kisgyermek számára az első igazán felnőttes filmélményt jelentik, amiből következik, hogy életre szóló kedvencekké válnak. Talán nem véletlen, hogy a Disney mesék nyomán megnő az érdeklődés Disneyland iránt is. Ilyen korban nagy álmuk, hogy egyszer eljussanak oda, hiszen találkozhatnak élőben a kedvenc mesehőseikkel. Vannak gyerekek, akiknek ez megadatik, de ők vannak kevesebben, a többség inkább feltalálja magát a különböző játékokban.

Éppen ennek a vágynak köszönhető, hogy a Disney játékok nem mennek ki a divatból, hanem állandó jelleggel ott vannak a játékboltok polcain. A különböző figurák, plüssök, klasszikus Disney hercegnő babák mind arra hivatottak, hogy különböző szerepjátékokon keresztül a gyermekek megismerjék a világot. Ezekkel a játékokkal könnyedén újra játszhatják a mesét, sőt, újabb és újabb kalandokat is szőhetnek, folytatva a történetet. 

Ha az egész családot bevonnánk a játékba, akkor számos Disney mesehősökkel kapcsolatos társasjáték, kártya, puzzle és LEGO áll rendelkezésünkre. Nagyobb gyerekek körében népszerűek a Disney figurás füzetek, tolltartók, sőt, akár iskolatáskák is. Ilyen felszereléssel öröm lesz számukra iskolába járni, hiszen már attól jobb kedvre derülnek, hogy ránéznek a tanszereikre és a kedvenceik mosolyognak vissza rájuk. Sőt, a megfelelő teljesítményhez elengedhetetlen egy jó minőségű, Disney kedvencekkel díszített asztali lámpa vagy éppen zseblámpa.

Hogy a legkisebbek se maradjanak a megfelelő Disney játék nélkül, a LEGO Duplo kínálatában megtalálhatóak a különböző, Disney Hercegnős készletek, amellyel akár a 1,5-2 éves korosztály is kedvére játszhat. Sőt, nekik kedvez a Játéksziget kínálatában megtalálható Micimackós labda is, amely nagy méretének köszönhetően könnyen dobható és gurítható. 

Amint látható, a Disney játékok örök slágert jelentenek minden korosztálynak, így bátran lepjük meg gyermekünket a számára legmegfelelőbb Disney ajándékkal.