Család


Holnap már suli!

A táborokkal és játékkal teli nyári vakáció után senki nem hibáztathatja a gyereket, hogy nem feltétlenül vágyik visszaülni az iskolapadba. Íme, néhány tipp, ha szeretnénk vidámabbá varázsolni számára az első napokat.

Játékos-számolós reggeli

Akár észrevétlenül is meghozhatod a kedvét a számoláshoz, és így közvetve a sulihoz. Készíts neki finom szendvicskatonákat, az egyik lehet például párizsis-paprikás, a másik pedig uborkás-sajtos. A két “sereg” versenyezhet egymással, az egyes falatkák bekapásával pedig elindulhat a nagy számolás, hogy melyik fogy el hamarabb. Amellett, hogy így ráveheted egy kis agytornára, kevésbé kell majd beimádkozni a szájába az ételt.


Közös írószervásárlás

Emlékszel, mennyire szeretted a friss, még érintetlen füzeteid illatát és tapintását, és milyen nagy öröm volt leírni az első betűket? Biztos lehetsz benne, hogy ha közösen választjátok ki az írószerben a szükséges füzeteket, vonalzókat és ceruzákat, alig fogja várni, hogy használhassa őket. Tipp:  a mintás, illetve a kedvenc szuperhősét vagy mesefiguráját ábrázoló kiegészítőkért garantáltan rajongani fog, és a suliban is nagy sikert arat majd velük.

Meglepi - imádnivaló szörnyekkel

A közös vásárlás mellett ne felejtsd el meglepni egy olyan pillanatban, amikor éppen nagyon el van szontyolodva, vagy semmihez sincs kedve. Ilyenkor csodákra képes egy váratlan ajándék, ami akár egy menő szörnyes ragasztó is lehet: a 3M legújabb Scotch Monster ragasztóstiftje 10 imádnivaló verzióban érhető el. A lányos, fiús, vicces és még viccesebb karaktereket érdemes összegyűjteni!

Sulimozi

Rendezzetek családi mozizást, ahol 3-5 film közül ő választhatja ki, melyiket nézitek meg. Mindegyik játszódjon suliban, hogy észrevétlenül becsempészd a fejébe a gondolatot: nem is lesz olyan rossz visszatérni ide.
 

Iskolaváró buli
Sokan szinte egész nyáron nem találkoznak az osztálytársaikkal, így a család legkisebb tagjait felvillanyozhatod azzal, ha ma délután meghívod a barátaikat egy jó kis iskolaváró partira. Így eszükbe juttathatod, milyen szuper élmények várnak rájuk együtt, ha újra elkezdődik a tanév.

 

Információ a 3M termékekről: www.3M.hu