Design


“Together”, „Dragon Nights”, Charm Club Hello

Filigrán, érzelmekkel teli ékszerek a kedvesnek, a történelmi ázsiai szimbólumok és a modern dizájn összefonódása egy másik kollekcióban és egy nyitott és lezser, friss gyümölcsös parfüm – mindezek az őszi újdonságok között.

Gesztusok az ünnepi szezonban – “Together”

Hála és elismerés: az ünnepi szezon teret és időt ad a fontos dolgokon való elmerengésre és tökéletes alkalom arra, hogy örömet szerezzünk szeretteinknek egyedileg gravírozott és érzelmekkel teli ékszerekkel.

A Together sorozat ékszerei a két ember közti kapcsolatot hivatottak szimbolizálni, mint az örök szerelem jelképei. A kollekció remekművében, a kifinomult „Forever Together” gravírozással ellátott gyűrű és egy csillogó szív alkot elválaszthatatlan egységet. Ez egy igazi filigrán exkluzív darab

Vadonatúj és praktikus: valóra válnak az álmok okostelefonon keresztül is. Az ünnepi szezon legelejétől már a Thomas Sabo alkalmazás kínál számos új lehetőséget és segíti a vásárlókat a teljesen személyre szóló kívánságlista elkészítésében, melyet egy gombnyomással tudnak megosztani másokkal.

Élénk színekben pompázó, különleges kollekció: „Dragon Nights”

Tollas sárkányfejek és összefonódó díszítés jellemzi az exkluzív „Dragon Nights” kollekciót. A high-end sorozat minden egyes darabja már kapható. Ez a kollekció a nemzetközi ékszer- és óramárka távol-keleti mitológiák iránti szenvedélyét hirdeti a márkára jellemző, legmagasabb szintű ékszer művességgel kombinálva. A sárkány a boldogság szimbóluma, valamint a Shou jel a legnagyobb áldás és a hosszú élet szimbóluma díszítik a vonal kulcsdarabjait.

Tapinthatóvá teszik a távol-keleti mitológiát és modern kontextusba helyezik, a szabadság érzésével, meg a 70-es évek vagányságával együtt. A kézzel készült kollekció majd’ 70 darabja 925-ös Sterling ezüstből készült, részben rozéarany futtatással. Így kölcsönözve különleges jelentőséget az intenzív színű köveknek és zománc díszítésnek, amelyek tradicionális technikával kerültek fel minden egyes ékszerre.

„ A Dragon Nights kollekciónkban a történelmi ázsiai szimbólumok és a modern dizájn urbánus és kortárs értelmezései közötti izgalmas játék a jelenleg is népszerű kultúrákat ünneplő ékszerek családját gazdagítja”- mondta el Susanne Kölbli kreatív igazgató.

Charm Club Hello

Az új parfüm egy magabiztos megjelenés – friss gyümölcsös, kacér, nyitott és lezser “Itt vagyok!”. A Charm Club Hello illat nyitottsággal társul. Bevezet a friss citrusos, dinnyés, licsis és trópusi gyümölcsös koktélok világába. A szív illat, a virágos jegyek és a pink orchidea találkozása az őszibarack pezsgően gyümölcsös könnyedségével és nőiességével.  Az alap illatban a szantálfa, a puha borostyán és a fehér pézsma jegyei adják a parfüm mélységét, kellemességét, hosszantartóságát...  Hello -  I’m here to stay!

Az ékszerek és a parfüm a Thomas Sabo üzletekben, webshopban (www.thomassabo.com) és az új alkalmazásban érhetőek el.