Design


Csontváry porcelánékszer

A két világhírű kortárs festő, Szász Endre és Faragó Miklós után nemrégiben megjelent Csontváry Kosztka Tivadar is porcelánékszeren.

A míves darabokat arany vagy platina festék keretezi. Medál, karperec, gyűrű és fülbevaló hordozza a Magányos cédrus finom elemeit. Nyaklánc tetszőlegesen választható hozzá.

Az új kollekciót a ZEMA ékszerház nyílt napján mutatták be a partnereknek és az érdeklődőknek.

Az ékszerház régóta foglakozik a porcelánékszerekkel. A márka célja, hogy olyan finomporcelán alapú minőségi terméket állítson elő, mely valódi értéket képvisel. Missziója:   a művészet, a kultúra és a tradíció iránti elkötelezettségét közvetítése porcelán ékszereken keresztül. Ezek a darabok formálják is az általános ízlést, színesebbé teszik a mindennapokat.

Az ékszerek mindegyike önálló tervezésű és kivitelezésű darab, és nemcsak a kortárs festőket idézik. Stílusuk változatos a tradicionálistól az art-decon át a barokkig.

A kézzel festett darabok értékét tovább növeli a dekoráláskor használt 21 karátos arany és a 23 karátos platina. Minden darab forma-és mintaoltalommal védett.

A márka nagy sikerrel jelent meg több külföldi kiállításon, Párizsban, Las-Vegasban, Riyadh-ban,stb. Nemzetközi partnerhálózata folyamatosan épül Csehországban, Svájcban, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban.

A cég művészi kollekciói új dimenzióba helyezték a brandet, mivel olyan exkluzív darabok, amelyek az egyedi, limitált ékszerek gyűjtőit is megnyerik.

A családi vállalkozás saját manufaktúrát üzemeltet, ahol minden termék 100%-ban kézzel készül. A saját tulajdonú üzem Pálházán működik. A manufakturális gyártás minden mozzanata kézzel készül porcelánkészítő szakemberek által.