Design


Falfestés színnel, lélekkel

Fagylaltszínekkel, a Szalmarózsa stílusos eleganciájával, a különböző árnyalatok játékos eklektikájával és a kreatív önkifejezés lehetőségével köszöntjük a nyári hangulatot!
Szalmarózsa színű fal

Falszínek itthon és a nagyvilágban

A belsőépítész szerint két év múlva ismét az 1960-as évek színei lesznek divatban, ezt mutatja a trend. De addig is:

A Poli-Farbe festékgyár piaci ismeretei alapján 2018/2019-ben számos olyan nemzetközi trend figyelhető meg, amelyek a falfestésre is nagyban kihatnak. A hazai tulajdonban lévő festéküzem évről évre törekszik arra, hogy iránymutató legyen, a nemzetközi trendekbe is maximálisan beleilleszkedjen.

A különböző színűre festett falak az élénk pipacspiros alkalmazásával

2018-ban nemcsak a divatban, de a lakberendezésben is hódítanak a fagylaltszínek – néha természetes, néha pedig kimondottan mesterséges tónusokat adva.

Játékosság a meggy bordó festékkel 

A friss és üde színtrend azoknak is kedvez, akik nehezen teszik le a voksukat egy-egy szín mellett: egy szobát sem muszáj egyetlen árnyalattal kifesteni, ugyanis ezek a színek jól megférnek egymás mellett. Ilyen árnyalat például a: Platinum árvalányhaj A10, csillagfürt CS20, körömvirág K20, mályvarózsa M40, brazil menta BM50, kék szellőrózsa K40.

Platinum matt latex: ribizli R50, borókabogyó B65,

haraszt H50.

Az idei év egyik legmeghatározóbb színe a lazac-barack-rózsaszín árnyalatokat egyesítő szalmarózsa SZ60, amely stílusos eleganciát képvisel. A szalmarózsával festett fal különösen jól mutat réz és arany kiegészítőkkel.

Mindezek mellett szintén megfigyelhető irányzat a különböző színek játékos eklektikája.

Színnel, lélekkel

– előtérbe kerül a színeket a falra felfestő egyéniségének kreatív megnyilvánulása.  A divathoz hasonlóan a lakberendezés is egyfajta önkifejezés a "lakásban élés" új viselkedésformája. Merjünk játszani a színekkel, kísérletezzünk, ha egyéniségünk és a lakás adottsága megengedi! Az otthonszépítésre való igény és az egyéniség kifejezése a fiatalok körében is egyre népszerűbb a Poli-Farbe hazai tulajdonú festékgyár tapasztalatai szerint, miközben a lakberendezés és a DIY elképzelések saját kezű megvalósításának tekintetében növekszik a vállalkozói kedv minden korcsoportban. A vásárlói igények egyúttal egyértelműen azt is mutatják, hogy a kreatív ötletek otthoni kivitelezésének lendülete nem hagy alább, és előreláthatólag a következő néhány évben is töretlen tendencia marad.

A festékgyár erre a piaci visszajelzésre alapozva olyan fejlesztéseken és innovatív termékek létrehozásán dolgozik, amelyek azon túl, hogy a szakemberek munkáját segítik, a hobbifelhasználók szárnypróbálgatásait is támogatják.

A festéküzem Platinum egyrétegű beltéri falfestéke vezető szerepet tölt be a színes DIY- festékek piacán. 2018 tavaszától megújult csomagolással került piacra: az új, modern megjelenésű dobozokon ismét feltűnnek a festék védjegyeként már ismert virágmotívumok, designjukban azonban kifinomultabbak és letisztultabbak elődeiknél.

A Platinum egy rétegben is tökéletesen fed, bevonata matt és tartós, emellett csepegésmentes, illatosított, továbbá nem tartalmaz hozzáadott formaldehidet. A receptúra 2014-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat, 2018-ban pedig Az Év Terméke lett beltéri falfesték kategóriában a fogyasztók döntése alapján.

Idén hat új szín kapott helyet a palettán – babarózsa B25, ballagófű B35, borostyán B80, ezüstfa E40, iringó I50, nád N30 – így az otthonukat megújítani vágyók már 57 készre kevert színből választhatnak.

További termékinformációk: http://www.polifarbe.hu/hu/platinum/platinum-egyretegu-belteri-falfestek

Az idei év meghatározó termékfejlesztése a Poli-Farbe Platinum matt latex falfesték, amely 100 szennyeződésnek is ellenáll: nemcsak mosható, de dörzsölhető is, így a legjobban igénybe vett falak – előszoba, konyha, gyerekszoba, étkező – épsége és szépsége is időt állóbb. Az innovatív falfesték olyan szennyeződésekkel szemben is megoldást jelent, mint például a zsír-, olaj-, kávé- és vörösbor foltok, de a csokoládé-, a mustár-, a sár pacnik vagy éppen a ceruzarajzok sem fognak ki rajta. A gyártói tesztek igazolják a termék sokoldalúságát.

Személyesen is meggyőződhettünk róla a festék bemutatóján. A latexfesték további előnye, hogy penészálló bevonatot képez a felületen, így a magas páratartalmú helyiségek festésére is kiválóan alkalmas. A matt latexfesték jelenleg 30 színben érhető el.

További termékinformációk: http://www.polifarbe.hu/hu/platinum/poli-farbe-platinum-matt-latex

A Poli-Farbe festékgyár saját enteriőrképei megtekinthetőek és letölthetőek az alábbi link alatt: https://www.dropbox.com/sh/toteuozniavmoa0/AAB_jOZmVPTbDs_zpgcQerYaa?dl=0

Bővebb információk a termékekről: http://www.polifarbe.hu/

Inspiráló megoldásokért kövessen minket az Instagram-oldalunkon is: https://www.instagram.com/polifarbe_kft/

További tanácsokért és tippekért csatlakozzon hozzánk a Facebookon:

https://www.facebook.com/polifarbe/

Tippek, ötletek és szakmai tanácsok a blogon: http://blog.polifarbe.hu/

Iratkozzon fel a „Poli-Farbe” és „Szobafestő Attila” Youtube csatornáira, és tekintse meg videóinkat!