Design


Itt az idő, itt a Chronos!

Magyar nyelven is megjelenik a vezető német luxusóra-magazin. Magyarország első számú óramagazinja egy gyönyörű, június eleji napon mutatkozott be.

Exkluzív helyszín és reggeli várta a meghívott vendégeket ínycsiklandó finomságokkal, smoothiek és egy kötetlen szakmai beszélgetés kíséretében.

Az esemény moderátora Bihari Ádám stílustanácsadó volt, aki köszöntötte a vendégeket és bemutatta Palásti Márta főszerkesztőt, Singhoffer Norbert óra szakértőt és Kertész Réka szerkesztőt.

Májusban új, hiánypótló kiadvánnyal bővül a hazai luxus- és divatmédiapiac. Ekkortól a budapesti székhelyű JTO Media Magazin és Könyvkiadó Kft. gondozza a német Ebner Media Group GmbH & Co. KG tulajdonában lévő óramagazint, a „Chronos Hungary”-t, amelyet (nem csak) a magyar óraszakma vár már izgatottan.

Németország, Japán, USA , Törökország, és Lengyelország után Budapest is bekapcsolódik globális óra-vérkeringésbe, ahol a saját tartalmak mellett a prémiumkategóriás órák legérdekesebb és legkülönlegesebb híreiről számol be a szerkesztőség. A svájci, a müncheni és a többi fontos kiállításokról olvashatnak az órák szerelmesei, de fontos és kiemelkedő szerepet kap az ékszervilág, az extravagáns autók és a szokatlan divathullámok is.

Bihari Ádám, Palásti Márta, Kertész Réka

Az óraműpontossággal az újságárusoknál kéthavonta megjelenő magazin - természetesen - a social media csatornákon is aktív jelenléttel éri majd el közönségét. A szakmán kívül az esztétika, a szépség, a kifinomultság, de a legfrissebb trendek, (óra)irányzatok, vagy a vagány, művészeti szépséggel létrehozott ruha- és ékszerdarabokról szól majd.

A budapesti szerkesztőségben Palásti Márta CEO és főszerkesztő nőies ereje és Lipcsei Árpád felelős szerkesztő szaktudása mellett a budapesti munkatársak magyar vonatkozású tartalmakat jelentetnek meg az eredeti, német „Chronos” cikkeken túl.

 

A szerkesztőség legkülönlegesebb támasza a Magyarországon órásképzést szerzett és a legnagyobb külföldi óramanufaktúráknál (Corum, Roger Dubuis, Girard Perregaux, Permigiani, Hublot és Omega) tapasztalatot nyert, Singhoffer Norbert. A Chronos szakértője második generációs órásmesterként vesz részt az alkotói munkában, magabiztos szakmai tudást nyújtva így a magazin számára.

A német kiadóval szorosan együttműködve a tervek között szerepelnek tematikus rendezvények, óramanufaktúra látogatások és szakmai beszélgetések és bemutatók is, hiszen ki ne szeretné tudni, hogy mitől „pandás” egy óra számlapja, vagy éppen azt, hogy honnan ered a híres 007-es titkosügynök, James Bond legendás Omega karórája.

Felix Kitchen & Bar elegáns miliője méltó helyszínt biztosított a Chronos bemutatkozásához.