Design


Különleges illatú design gyertyák - ONNO collection

Az ONNO kollekció története Tanzániában kezdődik, és a fáraók koráig nyúlik vissza.

A rendkívüli természeti szépségű országban Ilse, a gyertyák, az illatok és utazás szerelmese remek inspirációt talált, ahhoz, hogy elkészítse első, saját gyertya gyűjteményét. Ez tekinthető a különleges illatokat árasztó luxus kollekció elődjének.

Az ONNO kollekció gyertyáit Belgiumban gyártják. Különleges aromájukat a természet illatai inspirálták, míg a dizájnt Afrika ihlette.

Gyártásuk során a hangsúlyt a magas minőségű kézműves feldolgozásra helyezik.

A készítés alatt gondosan válogatott alapanyagok kerülnek felhasználásra. Az ásványi viaszt kézzel öntik erős falú, csiszolt üvegből készült edényekbe, amelyeket a legkitűnőbb európai kézművesek készítenek.

A gyertyák kivitelezése egyedi dizájn alapján készül, és élénk színek jellemzik. Így, a lángnak köszönhetően, különleges fényjátékban lehet részünk.

A hatás igazán szívmelengető. A kanóc pamutból készül, a rendkívül finom illatokat a világ parfümgyártásának szívének számító Grasse városában komponálják a helyi parfümkészítők.

Minden gyertya exkluzív fekete dobozba csomagolt, fekete szalaggal átkötött és elegáns címkével ellátott.

 

Kollekciók: Circle,  Elipse, Horizont, Cubo, Rhombus, Eternity, Sphere, Royal, Cape

                                     

Az ONNO collection újdonságai 2020-ban

Az új ONNO kollekció valódi unikum a lakás parfümök terén. Az igazi romantikus hangulat záloga.

 

A magyar piacra három luxus újdonság érkezett, amely nemcsak az illatos gyertya kedvelőinek, hanem a parfüm szerelmeseinek is örömet szerez.

 

Az első újdonság a CAPE:

Különleges üvegtartály rejti az illatosított viaszt.

Élénkítsük érzékeinket zsálya illattal: a pikáns gyömbér, az élénkítő zöld tea és a friss gyógynövények kombinációja kifinomult illatkompozíciót alkot. A zsálya határozott illata betölti az egész lakást. Nem marad más hátra, mint élvezni a nyugalom véget nem érő óráit.

 

Egy másik új termék a CIRCLE:

A megdöbbentő, szokatlan piros színű üveg Zanzibár szigetének természeti szépségei által inspirált elbűvölő luxusillatot rejt. A Zanzibar gazdag és intenzív, friss fűszeres, fás tónusokkal rendelkező illat.

 

A legújabb innováció a RHOMBUS illatgyertya, két különböző illattal:

A Ginger Fig egy lágy, citrusos, gyümölcsös és fűszeres jegyek alkotta kompozíció. Az illatos gyertya a gyömbér illatát kombinálja a trópusi citrusfélék, a lédús füge és a keleti fűszerek finom hangjaival.

 

A másik elegáns kivitelű változat a Zanzibar főként fűszeres jegyeket hordoz.

 

Ezek a csiszolt üvegből készült diffúzorok varázslatos illattal meghitt és fényűző hangulatot varázsolnak az otthonunkba.

 

További információk a weboldalon: www.aromauzlet.hu

 

Fotó: www.aromauzlet.hu