Design


Magic of Jewellery - folytatódik a varázslat

Magic Garden: bemutatkozik, az új, 2020-as, tavaszi/nyári kollekció Rita Ora főszereplésével.

A Thomas Sabo és Rita Ora folytatja két éves együttműködését, amelynek témája a “The Magic of Jewellery” kampány. Azaz, továbbra is az ékszerek ragyogó világába kalauzolnak el minket.

2020 tavaszán egy elbűvölő kert felfedezésére csábít el mindenkit a márka és az énekesnő.

A fókuszban pedig azok az egyedileg készített darabok szerepelnek, amik az élet tökéletes tökéletlenségeit szimbolizálják.

Rita Ora fő üzenete továbbra is az, hogy az ékszereket magabiztosan, mégis érzéki nőiességgel viseljük.

 “A tavasz ébredése mindig újdonságot és frissességet rejt! Az aktuális ékszer trendeket most a csillogó, nőies, nyári kertek insprálták. Ne feledd, légy bátran önmagad, fedezd fel azt a stílust, amely tökéletesen illik hozzád!” – mondja a világsztár a kollekcióról és az egyedi stílusról.

A Thomas Sabo Magic Garden kreációi 925 Sterling ezüstből készülnek, melyek között a trendeknek megfelelően aranyazott darabok is szerepelnek, csillogó opálos, illetve szivárvány effektekkel díszítve.

 

Kolibrik, szitakötők, szárnyak és tollak varázsolnak el minket a láncokon, fülbevalókon, gyűrűkön és karkötőkön. A kollekció központi darabja a kaleidoszkóp medál, amin a geometriai alakzatok mellett a szitakötő motívum köszön vissza, több mint 250 színes kővel és irizáló, igaz gyönggyel díszítve. A természet ihlette levél mintázatú, grafikus darabok a 60-as évek stílusában készültek.

 

A már megszokott, klasszikus THOMAS SABO stílus világ tökéletesen kiegészíti a kollekció hangsúlyosabb darabjait: a Magic Stones modelljei tavaszi/nyári színekben pompáznak tovább és a misztikus Magic Cat vonalat is frissítették en-vogue darabokkal. Az időtlen Together modelleket úgy tervezték, hogy eszményien lehessen hordani az új fülbevaló “cuff” stílussal.

Természetesen 2020-ban is bővül az óra, a Charm és a Karma bead portfólió, ami további lehetőséget biztosít arra, hogy kombináljuk a stílusokat és egyéniségünket hangsúlyozó kiegészítőket viseljünk.

A THOMAS SABO x Rita Ora kollekció 2020. január 11-től világszerte elérhető a THOMAS SABO üzleteiben, online a www.thomassabo.com oldalon és a hivatalos partner üzletekben.

Az ékszerek mellett női, férfi, unisex órák is elérhetőek.

#RITAORAxTS, #MAGICbyTS    

 

A THOMAS SABO-ról

A THOMAS SABO a világ egyik vezető ékszer és óragyártó cége, mely tervezett termékeit forgalmazza és értékesíti férfiak és nők körében.

A cég - melyet 1984-ben alapított Thomas Sabo Lauf der Pegnitzben, Dél-Németországban – mára már körülbelül 300 saját üzletet üzemeltet mind az öt kontinensen, összesen csaknem 1800 alkalmazottal. A THOMAS SABO központja egy körülbelül 500 alkalmazottat foglalkoztat.  A THOMAS SABO világszerte mintegy 2800 kereskedelmi partnerrel, valamint több vezető légitársasággal és hajóutazás üzemeltetőkkel működik együtt.

http://instagram.com/thomassabo  

http://twitter.com/THOMASSABO  

http://www.youtube.com/ThomasSaboOfficial