Design


Öt férfi karóra, ami karácsonyi ajándéknak is jó választás lehet

A Casio karácsonyi válogatása minden igénynek megfelel

 

A karóra minden ünnep, így karácsony alkalmából is ideális ajándék lehet, amennyiben jól ismerjük a megajándékozott igényeit és ízlését. A megfelelő választás érdekében a Casio összegyűjtött 5 ideális férfi karóra modellt, amelyek a japán óragyártó technikai örökségét és időtálló dizájnját egyaránt megtestesítik.

 

1. A G-SHOCK METAL sorozat igazi ékköve az acélba zárt "jeges" GM-110SCM-1AER modell. A magas fényűre polírozott teljesen nemesacélból készült tokhoz tökéletesen illő fehér, terepmintás szíj kihagyhatatlan téli kiegészítővé varázsolja.

 

Super illuminátor világítással és öröknaptárral teszi könnyebbé a mindennapi rohanást.

 

2. A GMW-B5000TCF-2ER az eredeti, 1983-ban piacra dobott G-Shock 21. századi köntösbe bújtatott változata. Az összes ismert Casio innovációt felvonultatja, úgymint Bluetoth kapcsolat okosórával, Solar fényenergia és rádiójel-vezérelt időpontosítás. Az ütés- és rezgésálló titánium kivitelű karóra 20 baros vízállósággal rendelkezik, zafír kristályüvege pedig ellenállóvá teszi a karcolásokkal szemben. Megjelenését a 3D lézergravírozású, kék színű terepminta teszi teljesen egyedivé. (nyitókép)

 

3. Az ECB-10DB-1AEF egy igazi, vérbeli Edifice, amit sportos kinézet és okos funkciók jellemeznek.

 

A Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően a karóra teljesen szinkronizálható az okos telefonokkal.  A modellt számtalan funkció, köztük az ébresztés, a stopper, az időzítő és a világidő kijelzés teszi sokoldalúvá. Emellett, akár fürdeni is lehet benne, hiszen 10 bar nyomásig vízálló. A nemesacél kivitelű óra vagány megjelenését a négy díszcsavarral erősített, oktogonális, ionizált fekete lünetta adja. Erre a karórára biztosan felfigyelnek az emberek, ismertségét pedig tovább növeli, hogy a Casio Edifice a Scuderia Alpha Tauri F1 csapat hivatalos partnere.

 

4. Az EFV-600L-2AVUEF modell az Edifice karórák másik arcát képviseli, ennek köszönhetően egy sportosan elegáns darab.

 

A karóra minőségi kék bőrszíjjal, nemesacél tokkal készül. Kék tónusú számlapjának tökéletes kontrasztot adnak a rozé percjelzők, a sportos számozott fekete lünetta pedig keretbe foglalja az egészet. Ebben a karórában is lehet fürdeni, ugyanis 10 bar nyomásig vízálló.

 

5. Az WSC-1250H-3AVEF karóra egy igazi, horgászok számára fejlesztett modell, mivel analóg-digitális kombinált kijelzőjén holdnaptár is van.

A strapabíró műanyag karóra elérhető kombinált ana-digi és csak digitális szerkezettel is, a zöld mellett fekete és kék színben. Az elérhető funkciók között van három különböző ébresztés, a stopper, a visszaszámláló és természetesen ez is vízálló (10 barig). A kapás esélyének valószínűségét pedig a digitális kijelzőn megjelenő halak száma szemlélteti!