Design


Öt női karóra, ami jó választás lehet karácsonyi ajándéknak is

A Casio karácsonyi válogatása minden igénynek megfelel

 

A karóra minden ünnep, így karácsony alkalmából is ideális ajándék lehet, amennyiben jól ismerjük a megajándékozott igényeit és ízlését. A megfelelő választás érdekében a Casio összegyűjtött 5 ideális női karóra modellt, amelyek a japán óragyártó technikai örökségét és időtálló dizájnját egyaránt megtestesítik.

 

1. Az A1000MCG-9EF modell a Casio Vintage prémium karóráit képviseli, amelyek nemcsak hasznos és sokoldalú időmérő eszközök, de akár kiegészítőként is jól mutathatnak a csuklón. Ez a karóra minden részletben az igényesség definíciója. Gyöngyház számlapja, nemesacél kivitele és fényesre polírozott felületei, valamint finom, Milano szíja időtálló eleganciával ruházza fel viselőjét. Az összképet tekintve ez a karóra rozé árnyalatban díszeleg, még egyedibbé varázsolva az amúgy sem mindennapi időmérőt.

 

2. A Baby-G a G-Shock lánytestvéreként világszerte hódít különlegesebbnél-különlegesebb színkombinációival.

Ebbe a modellcsaládba tartozik a BA-110SC-7AER típusú karóra is, ami fehér tokjával és szíjával, valamint a kék türkiz számlapjával és aranyszínű kiegészítőivel a nyári vízparti élmények juttathatja viselőjének az eszébe. 

 

3. A Vintage letisztult formavilága teszi figyelemfelkeltővé az LTP-E140B-1 modellt.

 

Éj fekete színe mindenhez passzol, miközben kontrasztos fehér percjelzői jó leolvashatóságot biztosítanak. A szinte már világítóan fénylő fekete Milano fémszíj nemcsak eleganciát, de kényelmes viseletet nyújt.

 

4. Egyszerre kerek és szögletes. Egyszerre esztétikus és high-tech? Igen, a Baby G MSG sorozata a tudatos nők választása lehet.

 

A MSG-S500-7AER típusú karórát Solar fényenergia működteti, 100 méterig vízálló, emellett ütés-és rezgésálló is. Megjelenését a szögletes tokon lévő kerek lünetta és a rozé kiegészítők teszik különlegessé. A

 

5. A Swarovski kristályokkal díszített római számos Casio Sheen (SHE-3806GL-9AUER) karórát az eleganciát kedvelő hölgyek részesíthetik előnyben.

 

Capuccino színű szíja a rozé tokkal harmonizálva meghitt hangulatot tükröz.  Valóban igényes minőség és anyaghasználat jellemzi, ezáltal hosszú éveken át tartós viselet lehet.
 

A Casio Computer Co. a világ egyik vezető fogyasztási elektronikai termékeket gyártó és üzleti megoldásokat kínáló cége. A vállalat 1957-es megalakulása óta a „kreativitás és hozzájárulás” jegyében megfogalmazott hitvallása szerint készít innovatív termékeket.