Design


Trópusi motívumok és emlékezetes esküvői ékszerek

Élénk színű ékszerek, aprólékosan kidolgozott, pazar darabok és kulturális sokszínűség – ez jellemzi 2018 tavaszán a Sterling Silver kollekciót, valamint a finom romantika ajánlott az esküvőhöz, a legszebb napra.

A Tropical sorozat trópusi-mitikus motívumai jól illenek a ruházati márkák hasonló mintájú darabjaihoz, ahogy a tollakkal díszített hosszú láncok, gyűrűk, fülbevalók és karkötők is.

A Thomas Sabo kígyó most először türkiz színben jelenik meg gyűrű, karperec, medál és fülbevaló formájában.

A Tropical sorozat és a Sterling Silver kollekció újdonságai elérhetőek az üzletekben és a webshopban.

Emlékezetes ékszerek életed legszebb napjára

Inspiráljon életed nagy napján Harry herceg és Meghan álomesküvője: hercegnőhöz illő ruhában, és a menyasszony ragyogó szépségével versenyre kelő romantikus ékszerekkel.

A Thomas Sabo tökéletes kiegészítőket kínál erre a különleges alkalomra, finom, személyre szabható darabokkal. Az egymásba fonódó szívek és karikák, a csillogó cirkónia berakások és a fényes, rozsdamentes acél álomszép nyakláncokban, gyűrűkben és karkötőkben olvad egységbe.

A Together kollekció az ékszerbe öntött szerelem, a „Together forever” mottó pedig a boldog pár érzéseit visszhangozza. A finom rózsaarany bevonat és a piros kövek csodásan kiegészítik a menyasszony ragyogását. A bevésett személyes üzenetek mindig az esküvőre fognak emlékeztetni.

A vintage stílusú betű charmok szív alakú medálokkal kombinálva egyedi karkötőket vagy nyakláncokat alkotnak, így személyessé lett az ajándék.

Az új Generation Charm Club darabjai tökéletes köszönőajándékok a koszorúslányoknak.

A Together sorozat ékszerei és charmjai sok más izgalmas darabbal együtt elérhetőek a Thomas Sabo üzletekben, a viszonteladóknál, a​ ​ webshopban: ​ www.thomassabo.com​ és a kiemelt partnereknél.