Design


Vágyfokozás illatokkal

Idén a Valentin napi dekorációt egészítsük ki különböző illatkompozíciókkal, amelyek még hatásosabbá teszik a romantikus hangulatot!

Csak úgy, mint a parfümök vagy a dizájn területén, a gyártók évente dobnak újdonságokat a lakásillatosítók piacára is, hogy még kellemessebbé tehessük a belső teret, ahol élünk.

Nézzük, mik a legújabb trendek a lakás parfümök terén 2020-ban!

 

Illatos gyertyák

Nincs Valentin nap gyertya nélkül! A romantikus hangulat megteremtésére a legjobb eszköz egy szép kivitelű, illatos gyertya.

Az egyedi darabok rajongói általában fényűzőbb gyertyákat keresnek, amelyek dekorációs funkciót is elláthatnak a lakásban.

Ezek például lehetnek kézzel készítettek, például Baobab Collection darabjai különböző motívumokkal dekoráltak, és tartójuk kézzel fújt üvegből készült. www.aromauzlet.hu/manufacturer/baobab-collection 

Gyönyörű üvegekben találhatók az afrikai hangulatot árasztó Onno Collection gyertyái is.

www.aromauzlet.hu/manufacturer/onno-collection 

 

Manapság a gyártók nagy hangsúlyt fektetnek a gyertyagyártásban használt alapanyagokra. A természetes anyagok támogatói valószínűleg inkább a natúr viaszokból - például szója, kókuszdió, olíva vagy méhviasz - készült gyertyákat részesítik előnyben.

Ezek a természetes, minőségi alapanyagok megtalálhatóak a Mr & Mrs. Fragrance,

www.aromauzlet.hu/manufacturer/mr-mrs-fragrance  

a Paddywaxwww.aromauzlet.hu/manufacturer/paddywax 

vagy Voluspa márkáknálwww.aromauzlet.hu/manufacturer/voluspa​​​​​​​ 

 

Aroma diffúzorok

Ha nem annyira kedveljük az égő gyertyát, de kellemes illatot szeretnénk az otthonunkba, akkor remek választás egy aroma-diffúzor vagy a pálcás illatósító.

Ezek leggyakrabban szép formájú üvegben elhelyezett rattan pálcikák, amelyek ontják a finom illatot, miközben igényes kivitelüknek köszönhetően díszeivé is válnak lakásunknak. A nádpálcák fokozatosan felszívják a parfümöt az üvegből, majd az illatot a belső térbe engedik. A pálcás-diffúzorok egyszerű működését bizonyára az urak is nagyra értékelik.

A Culti Milano pálcás-diffúzor egyszerű, időtlen eleganciája kiválóan alkalmas férfiak irodájának illatosítására, így ajándéknak is jó választás. www.aromauzlet.hu/manufacturer/culti 

A hölgyek körében nagy népszerűségnek örvendenek a Chando márka kínai porcelán diffúzorai, amelyek kézzel készített, egyedi darabok, a színes üvegcsét porcelán virágok vagy gallyak díszítik. Igazi, romantikus Valentin napi ajándék.

www.aromauzlet.hu/manufacturer/chando 

  

Nyugtató illat és fény

Az utóbbi években az ultrahangos diffúzor az otthonok népszerű illatosítójává vált, főként aromaterápiás funkciójának köszönhetően. A diffúzoroknak van egy víztartálya, amelybe bármilyen aroma vagy illóolaj csepegtethető. Miután bekapcsolta a diffúzort, a tartályból származó víz finom hideg köd formájában elpárolog, és elárasztja illattal a teret.

Illatot választhatunk a hangulat, az alkalom, vagy akár évszak szerint is. Egy érzéki illat a levegőben, növeli a vonzerőt.

www.aromauzlet.hu/ultrahangos-illatositok-2 

 

Otthoni aromaterápia:

Számos ultrahangos diffúzornak színes háttérvilágítási funkciója is van, így a kellemes illat mellett a hangulatos fényeknek köszönhetően nyugtató hatású is lehet.

A fényhatással még meghittebb hangulatot varázsolhatunk, Valentin napkor különösen.

www.aromauzlet.hu/galeo-ultrahangos-diffuzor-kokusz 

 

Legújabb trend: a kapszulás illatosító

A legújabb trend, az illatosítók terén, a kapszulás illatosító. A Mr. and Mrs. Fragrance darabjai modern és fiatalos dizájnnal rendelkeznek.

Abszolút újdonság a beépített hangszóróval ellátott változat, amelynél a smell & amp; sound technológiát alkalmazták. Bluetooth segítségével csatlakoztathatjuk bármely eszközről.

www.aromauzlet.hu/aroma-keszulek-george-soft-touch-bluetooth-charcoal 

 

Igazi unikum, olyan, mint egy ékszer a Swarovski kristállyal kirakott változat.

www.aromauzlet.hu/george-crystal-bluetooth-pink 

Az első generációs aroma készülékek tiszta illóolajokból készült illatkapszulákkal működnek, amelyeket lehet kombinálni, kicserélni és újra használni. Speciális aroma kapszulák tartoznak hozzá, melyek érzékiséget keltenek, intim hangulatot teremtenek.

 

Afrodiziákum, avagy vágyfokozás

Afrodité, (a szerelem és a szépség istennője) görög istennőről nevezték el mindazokat a szereket, amelyektől a szexuális vágy felkeltését reméljük. A vágyfokozó ételek mellett – összetevőjüktől függően a parfümöket is idesoroljuk. Fedezzük fel a csábítás izgalmas világát! Az új Secret Spaces aroma kapszulákat az érzékiség, a vágy és a szenvedély felkeltésére alkották. Ezek a kapszulák egyedi és forradalmi termékek a piacon, egyszerűen érdemes kipróbálni.

 

www.aromauzlet.hu/search?searchText=secret+spaces&submit-search 

Az aroma kapszulák bármely kapszulás diffúzorban használhatóak.