Egészség


Egy helyen születik újjá a test és a lélek

Hétköznapi stressz, új helyzetek, fiatalos megjelenés, dinamikus gondolkodás, könnyed mozgékonyság - mind-mind olyan elvárás, amivel nap, mint nap találkozunk.

Hogy bármilyen helyzetben meg tudjunk felelni nekik, ahhoz forradalmi módszerekre van szükség.

Ezeket kínálja a Mátrix Holistic Center. Felkészít a lehető legjobb, leglendületesebb és legteljesebb válaszok nyújtására a bennünket érő kihívásokra.  A szervezet alkalmazkodóképességét kvantumszinten támogatja, hogy tudatosan kapcsolódhassunk fizikailag, szellemileg, érzelmileg a bennünket körülölelő univerzális mezőhöz. 

A teljesség megélése a célja a most nyílt Mátrix holisztikus központnak. Az élet kozmikus hálózatához kapcsolódunk

Mindannyian az életet alkotó kozmikus hálózat részei vagyunk. Szervezetünk algoritmusok által működik, alkalmazkodik, regenerálódik: él. Ezek az algoritmusok együtt lüktetnek a kozmosz áramlásaival. Az emberre jellemző egységes mintázattal bírnak, és hordozzák a csak ránk jellemző megnyilvánulásokat is. Ezeknek a kozmikus áramlásoknak az összehangolásában segít a Mátrix, hogy teljesítményünk elérhesse a maximumot.

A szalonban használatos energia flow készülékek feltalálója, gyártója és forgalmazója, valamint a cég tulajdonosa Lednyiczky Gábor, aki oktatóként is járja a világot .

Szervezetünk kibernetikai irányításának támogatása (KIT)

A Mátrix Holistic Center saját egyedülálló KIT csúcstechnológiája teszi lehetővé, hogy a szervezet minden szintjén akadálymentes legyen az információ áramlása. A sejtjeink folyamatosan kommunikálnak, több mint 100.000 élettani folyamat megy végbe bennük másodpercenként, összehangoltan. Ezt a képzeletünket felülmúló összhangot a mátrix algoritmusai vezénylik. A kozmikus mátrixon keresztül válik lehetségessé a folyamatos megújulás.

A szervezeten belüli információáramlás minősége az egészség kulcsa.

A KIT alkalmazásával sejtjeink információáramlása akadálymentes lesz. Egy olyan teret hozunk létre jeladóink segítségével, melyek lehetővé teszik a szervezet saját jeleinek továbbítását, áthidalva minden akadályt. Ez a legmélyebb összhang élménye, a megélhető teljességé. Ha kellő figyelmet fordítunk magunkra, akkor számos területen befolyásolhatjuk életminőségünket, szervezetünk regenerálódását, folyamatos megújulását. Az utóbbi 30 évben KIT-kutatóink és oktatóink világszerte esélyt adtak a teljességben megélhető élet számára, ügyfeleink százezrei tapasztalhatták meg életük minőségi javulását.

Mátrix Holistic Center a teljességért és a megújulásért. Ahol Önmagára hangolódhat.

Kapcsolódjon velünk a teljességhez!