Érdekesség


A királynő még nem tudja: Harry herceg Amerikában tervezi a jövőjét

Az már kiderült, hogy Harry herceg és barátnője, Meghan Markle kapcsolata egyre szorosabb, hiszen kézen fogva sétálgattak Tortontó utcáin, és az Invictus játékokon is összebújva romantikáztak. Egy benfenntes szerint már az esküvőjüket tervezgetik. Sőt…  

 A Star magazin egyenesen azt állítja, közeli forrásból tudja, hogy az angol királyi herceg és az amerikai filmszínésznő nem Angliában, hanem Amerikában képzelik közös jövájüket.

 

A magazin értesülése szerint Harry herceg annyira szerelmes a barátnőjébe, hogy készen áll arra is, hogy az Egyesült Királyság nemzeti ételeit hamburgerre és sültkrumplira cserélje, és új életet kezdjen az Egyesült Államokban.

 

„Harry és Meghan megpróbáltak együtt élni a palotában, és bár Meghan imádta Londont, gyűlölte, hogy messze van a családjától, akik Los Angeles-ben élnek”– idézi a magazin egy bennfentesnek tudott informátora szavait. „A színésznő végül arra a döntésre jutott, hogy hazaköltözik, még akkor is, ha elveszíti Harry-t. A herceg azonban azt mondta Meghannek, annyira szereti, hogy ha kell, elköltözik vele. A lány el sem akarta hinni.”

 

A kérdés már csak az, mit szól majd Harry tervéhez a nagyanyja, II. Erzsébet királynő, és testvére, Vilmos herceg. Ők ugyanis még nem tudják, hogy Harry az Újvilágba készül…

 

Forrás: cosmopolitan.hu