Érdekesség


Az ökotudatos átállásban segít a Marie Claire!

Elindult a Go Green! Marie Claire, a zöld kihívások hónapja, a Marie Claire Go Green! kihívása.  Arra buzdítja az olvasókat, hogy négy hét alatt négyféle területen vigyenek ökotudatos változásokat az életükbe.

A magazin szeptemberi számának ökomellékletéhez kapcsolódva a részletes tippek és tartalmak marieclaire.hu/gogreen oldalon érhetőek el, a kihíváshoz hazai sztárok és influencerek is csatlakoztak.

Szeptember 1. és 30. között a Marie Claire szeptemberi számának ökomelléklethez kapcsolódva fut a Marie Claire Go Green! kihívása, amelyhez egészen az utolsó hétig bárki csatlakozhat.

Egy héten egy kihívást lehet teljesíteni, majd az adott hét végén önbevallással értékelhető a saját eredmény. A hónap végén a legaktívabb felhasználók között a magazin szerkesztősége kisorsol három környezettudatos főnyereményt és további meglepetéseket.

A teljesítésre váró kihívásokról – műanyagmentesség, energiatakarékosság, tudatos vásárlás, zöld háztartás – részletes leírás, segítő praktikus tippek és további ökotartalmak is várják az olvasókat a marieclaire.hu-n.

A kihíváshoz hazai sztárok, influencerek, illetve a magazin mikroinfluencerei és bloggerei is csatlakoznaknak, hogy kézen fogva vezessék a résztvevőket a zöld úton. 

 

A kihívás microsite-ja: https://marieclaire.hu/gogreen