Érdekesség


Az ország első kaszinófesztiválja

Az idén nyáron részt vehetünk egy olyan különleges fesztiválon, amilyenre korábban még soha nem volt példa.

 

A hónapokon át tartó győri kaszinófesztivál szórakoztató programok sokaságával várja az érdeklődőket. Ráadásul, aki időben érkezik, annak a kaszinó 10.000 Ft-ot ad, és ehhez hasonló rendezvénysorozattal készül a pécsi kaszinó is.

10.000 Ft ingyen kupon, koncertek és nyereményjátékok Győrben és Pécsett
“A kaszinó sokak számára még mindig egy ismeretlen világ. A fesztivál egyik célja, hogy lebontsa ezeket a falakat, és azoknak is bemutassa, akik korábban nem ismerték a szórakozás ezen fajtáját. Amennyire tudjuk, még soha nem volt Magyarországon ilyen program, és ami ennyi mindent tartalmaz” - meséli Zámbó István, a győri és pécsi kaszinók stratégiai igazgatója.

A szervezők szerint a június 23-tól egészen július 24-ig tartó, több mint egy hónapos rendezvénysorozat messze túlmutat majd azokon a sztereotípiákon, amik az emberek fejében élnek a kaszinóról. Itt most minden a szórakozásról szól! Akik még soha nem próbálták, azoknak itt a tökéletes alkalom, hiszen kivételes lehetőséggel várják őket:

“Június 23-24-én, július 2-án és július 10-én olyan promóciónk lesz, amilyen még soha. Ezeken a napokon a belépő játékosok 10 ezer forintot kapnak a kaszinótól, amit belépésekor rögtön játékzseton vagy ticket formájában vehetnek át. Ez az első ilyen lehetőség az országban! Így bárki kockázat nélkül próbálhatja ki a kaszinózást. Olyanok is, akik még soha nem játszottak és adhatnak egy esélyt maguknak, hogy milliomosok legyenek” - mondja Zámbó István. Hozzátéve, hogy a kezdőknek a jelenlévő hostessek fogják bemutatni, hogyan kezdjenek neki a játéknak, így nem kell aggódnia annak sem, aki még sosem járt kaszinóban!

Nem csak a zsetonokkal lehet nyerni
A fesztivál azonban távolról sem csupán a kaszinózás öröméről szól, hiszen a programokat úgy állították össze, hogy minden korosztály találhat kedvére valót: június 26-án, szombaton például Varga Viktor, Dr BRS és Kollányi Zsuzsi koncertjét élvezhetik a résztvevő fiatalok, akik számára aznap a különleges ital promóciók is tovább színesítik az estét.

Ezzel együtt az idősebb generáció sem marad ki a buliból: ők a “Három DJ, három kívánság” retró esten pöröghetnek a klasszikus slágerekre, amiket többek közt Dévényi Tibi bácsi, DJ Dominique szállít majd a vendégeknek.


 

A rendezvénysorozat július 24-ével folytatódik, ekkor egy rúdtánc show és az erotika játssza majd a főszerepet, de a szexi táncos lányok mellett meglepetés celebekkel is találkozhatunk a kártyaasztaloknál. Ugyanis a pókerasztal mellett ülő meglepetésvendégek maguk is részt vesznek a játékban, így kivételes lehetőség adódik velük személyesen is találkozni. Az augusztusi eseményekről pedig rövidesen hírt adunk.

De mi a helyzet azokkal, akinek nem kedvez a szerencse a nyerőgépek mellett? Könnyen lehet, hogy innen ők sem távoznak üres kézzel.

„Itt nem csak kaszinózás közben lehet szerencséje a játékosoknak, hiszen ezen felül rengeteg nyereményjátékkal várjuk őket! Különleges VIP jegyet nyerhetnek például a szeptember 4-i Wellhello koncertre a Budapest Parkba, amit a skyboxok egyikéből nézhetnek végig, de lesz még számos egyéb lehetőség is. Szeretnénk megmutatni, hogy ez nem csupán játék, hanem élmény is. Aki eljön, megismerheti a kaszinók különleges misztikumát „ – ígéri ezt Zámbó István, a győri és pécsi kaszinók stratégiai igazgatója.

 

Fotók, forrás: Casino Win