Érdekesség


Az ország első randihelyszín-ajánlója

A tökéletes randi nemcsak a két félen múlik, hanem azon is, hogy milyen helyszínt választanak randevújukhoz.

 

Jó hír azok számára, akik kifogytak a romantikus vagy a rendhagyó helyszínekből: elindult Magyarország első randihelyszín-ajánló weboldala, a tokeletesrandi.hu.

A projekt megálmodója Pataki Nóra randi helyszín specialista, akinek segítségével könnyen megadhatjuk az első lökést az ismerkedésnek, vagy ha már párkapcsolatban élünk, újabb izgalmas élményekkel gazdagodhatunk.

A frissen indult 
tokeletesrandi.hu abban segít a szerelmeseknek vagy a jövendőbeli pároknak, hogy olyan randi helyszínt ajánljon nekik, ahol biztosra vehetik, hogy egy újabb szintre emelhetik kapcsolatukat. 


 

A honlap tulajdonosa Pataki Nóra randi helyszín specialista. A fiatal nő gyerekkora óta imádott másokat meglepni egyedi, kreatív ajándékokkal, később, felnőttkorában pedig már abban is örömmel és nagy fantáziával tudott segíteni barátainak, hogy hova vigyék aktuális párjukat randevúzni. 

„Az egyik barátom például azzal keresett meg, hogy segítsek neki kitalálni, mit vegyen a feleségének a születésnapjára. Mindig jó ötletek vannak a tarsolyomban, általában nagyon meg vannak velem elégedve azok, akik korábban hozzám fordultak” – mesélte Pataki Nóra. Innen pedig már csak egy lépés választotta el attól, hogy a hobbiszintről specialista szintre lépjen, és vállalkozóként ajánljon személyre szabott randi helyszíneket. 

 

„Egy barátom, akinek szintén adtam már korábban néhány tippet, kérdezte meg egyszer tőlem, miért nem foglalkozok a randihelyszín-tanácsadással komolyabban, miért nem csinálok vállalkozást. Egy érvet sem tudtam felsorakoztatni a tanácsa ellen, úgyhogy bele is vágtam” – beszélt Nóra arról, hogyan született meg a vállalkozása. 

Nem feltétlenül a drága randi a jó randi
A randi helyszín specialista szerint a munkájához elsősorban kreativitás kell, meg természetesen néhány alapinformáció arról a személyről, akit az ügyfele randevúra szeretne hívni. Illetve azzal is jó tisztában lennie, milyen a hölgy vagy az úr stílusa. Emellett fontos még az elején meghatározni, mekkora összeget szánnak a randevúra.

 

Nóra szerint nem kell minden randevúnak, évfordulós vacsorának exkluzívnak lennie, amiért mélyen a pénztárcánkba kell nyúlnunk. Egy egyszerű vacsorát vagy sétát is fel lehet dobni kis egyediséggel, kreativitással. Az viszont fontos, hogy akkor se feledkezzünk meg a randevúzásokról, ha már régebben párkapcsolatban élünk! Így fejezhetjük ki figyelmességünket, törődésünket a másik részére, amiből merítkezni tud a kapcsolat a nehezebb időszakokban. 

Nem csak a fiataloknak szól
Ebből is következik, hogy nem csak a húszas éveikben járó, első randijukra készülő fiatalok találhatnak hozzájuk illő randi helyszíneket Nóra ajánlásai között. A tokeletesrandi.hu -n az ötvenes-hatvanas éveikben járó, házassági évfordulójukat ünneplő házaspárok is találhatnak számukra kellemes opciót, hogy feledhetetlen körülmények között ünnepeljék meg a boldogító igenjük kimondását. 

Nóra az egyik legkedvesebb randi helyszín tanácsát is megosztotta velünk, ami annyira sikeresen indította útjára egy pár közös jövőjét, hogy azóta is együtt vannak. 

„Nem mondhatnám, hogy voltak kirívóan extrém kéréseim. Volt egy férfi ügyfelem, akinek egy dunai sétahajózást ajánlottam első randira, ami jól sikerült ls azóta már össze is költöztek a párjával.”

Többet kapnak, mint azok, akik csak az utcáról lépnek be
Az újonnan indult weboldalon olyan rendhagyó ajánlatokat lehet találni, amik csak a tokeletesrandi.hu -n keresztül elérhetőek. Kizárólag olyan éttermi ajánlat található a honlapon, ami valami extrát nyújt ahhoz képest, mintha csak az utcáról tévedtünk volna be. Az egyik helyen romantikus gyertyafényben fogyaszthatják el a vacsorájukat a párok, a másikon pedig ők választhatják ki, milyen zene szóljon, illetve egy teljesen külön randi-menüt kapnak, ami csak számukra elérhető. 

A repertoár folyamatosan bővül. A későbbiekben olyan extra szolgáltatások lesznek elérhetőek, mint például a lövészet, a hőlégballonozás, a lovaglás, a borkóstolás és az éjszakai fürdőzés. A honlapon található helyszíneket Nóra saját maga is kipróbálta, így csak olyat ajánl, amiről biztosan kijelentheti, hogy működik. Ami pedig az árakat illeti: a legolcsóbb ajánlat tizenhárom-tizennégyezer forintnál kezdődik, a legdrágábbak pedig százezres nagyságrendűek. 

A weboldal nemcsak fővárosi, hanem egyre több vidéki helyszínt is ajánl, például a Balatonnál. Utóbbiak közé tartozik többek között az a jachtos ajánlat, ahol egy grillvacsorát fogyaszthatnak el a szerelmesek. Egy másik hajózási társasággal pedig olyan megállapodást kötött a specialista, mely szerint a randevúzók a hajón tölthetik az éjszakájukat. Mivel a balatoni randi helyszínek a 
tokeletesrandi.hu legnépszerűbb ajánlatai között vannak, Nóra tervei között szerepel, hogy jövőre még több alternatívával készül.

Sőt, nem csak ez az egyetlen újítás, bővülés, amit a randi helyszín specialista tervez, hamarosan újabb kreatív ötletekkel segíti majd a szerelmesek sorsának alakulását, ám erről egyelőre nem szeretne többet elárulni.