Érdekesség


Különleges ikrek: nem egy évben, nem egy napon születtek

A kaliforniai Delano Regional Orvosi Központban 18 perc különbséggel megszületett ikerpár fiú tagja, Joaquin még tavaly, december 31-én éjfél előtt 2 peccel jött a világra, húgocskája, Aitana január 1-jén, 0 óra 16 perckor sírt fel először. A ritka eseményt a kórház külön jutalommal díjazta. 

Az Ontiveros ikreket eredetileg január 27-re várta a család, de ők valószínűleg úgy döntöttek, hogy beneveznek az újév első újszülöttjének járó díjért folyó versenybe.

 

Édesanyjuk, Maria Esperanza Flores Rios vasárnap este 7-kor jelentkezett be a kórházba, s 23 óra 58 perckor már karjában tarthatta 2,5 kg-os kisfiát. Sokáig nem ringathatta, mert kislánya még húsz percet sem kívánt várni. A 2,2 kg-os Aitana sietős érkezésével elnyerte az év legelső bébijének járó 3000 dolláros díjat. 

A rendkívüli versengés elismeréseképpen a kórház ezúttal hasonló pénzjutalomban részesítette az óév legutolsó újszülöttjét, Aitana bátyját, Joaquint is. 

 

Az Ontiveros családnak nem fog nagy fejtörést okozni, mire költsék a váratlan nyereményt, az ikreken kívül még három lányt nevelnek, a legkisebb 6, a legidősebb 18 éves.

 

Forrás: CTVNews