Érdekesség


Nagy lépésre szánta el magát Meghan Markle - ha igaz

A brit uralkodóház családi ügyeinek legjobb ismerője, Katie Nicholl neves újságírónő úgy értesült, hogy Harry herceg kedvese, Meghan Markle színésznő meghozta döntését: Londonban akar élni a párjával.  Az összeköltözés után hamarosan jöhet az eljegyzés is. 

- A forrásaim szerint Meghan már novemberben Londonba költözhet. Már nem is ír alá több évadot a Brilliáns elmék című sorozatánál. Azt tervezi, hogy ott hagyja Kanadát és London lesz az állandó lakhelye- mondta Nicholl az ET amerikai műsornak.

 

Az amerikai színésznő, aki évek óta Kanadában dolgozik, a Kensington-palotába költözik majd be, ahol a Harry herceg jelenleg egy kisebb lakosztályban él. A hírek szerint Markle már amúgy is tart ott egy szekrényt tele a ruháival, és mostantól ott tölti majd minden idejét. Az eljegyzés után várhatóan egy nagyobb lakosztályba költöznek át a Kensington-palotában.

 

A szakértő szerint az eljegyzés és az új királyi esküvő már csak a megfelelő időzítés kérdése. Szerinte a lánykérésre legalkalmasabb időpont az új év lenne, míg az esküvő nyáron lenne ideális, Vilmos hercegék harmadik gyermekének születése után.

 

Forrás: etonline.com