Érdekesség


Peller Annáék így védik meg a családot a betegségtől

Peller Anna és férje, Miki háromhavonta megteszik a szükséges lépéseket a védettség érdekében ugyanis, megtudták, hogy Magyarország egyik leggyakoribb állatbetegsége, a férgesség kislányukra is átterjedhet a cicákról.

Peller Annáék valójában 7 fős családban élnek, hiszen házi kedvenceik: két kutyusuk és két macskájuk teljes értékű családtag. Ezért is esett pánikba Miklós, amikor megtudta, hogy Magyarország egyik élen járó kutya- és cicabetegsége, a férgesség, emberre is veszélyes lehet. Mivel Annabella együtt fekszik és együtt kel a kiskedvencekkel, azonnal állatorvoshoz mentek, hogy még véletlenül se fordulhasson elő semmilyen probléma a családban.

 

Annabella születésekor fontos volt nekünk, hogy a lányunk szoros kapcsolatban nőjön föl a kisállatainkkal. Ma már cicák nélkül nem indulhat el a nap; Zombi és Giczkyke ébresztik őt. Épp emiatt nagyon figyelünk rájuk, és amikor megtudtuk, hogy létezik olyan betegség, mint a férgesség, amely akár a lányunkra is átterjedhet, azonnal kértük a csepegtetős féregtelenítőt.” – mondta Anna és Miki, akik háromhavonta ismétlik a folyamatot, hogy biztos legyen a védettség.

Ez betegséget ugyanis nem észrevehető, akár a cipőtalpon, vagy a szél által is bejuthat a házba.

„A mi életünkben különleges szerepet töltenek be a háziállatok. Azt hittük, a kert biztonságos terep nekik, de arra nem számítottunk, hogy még mi is veszélyben vagyunk. Miután nélkülük már elképzelhetetlen az életünk, alkalmazkodunk a helyzethez” – tette hozzá Miki.

A Dronspot segítségével a macskatulajdonosok az otthonuk kényelmében gondoskodhatnak kedvencük férgesség elleni védelméről. A macskák örömére stresszmentesen és gyorsan. A legújabb vény nélkül kapható spot-on termék elérhető az állatorvosoknál, a humán gyógyszertárakban és a petshop láncokban egyaránt.Tags: