Érdekesség


Rákos Lili nyerte a Miss Balaton 2017. címet

Szombat este látványos show keretében választották meg a Miss Balaton 2017. királynőjét és udvarhölgyeit. A 12 döntős szépség több körben is megmutatta magát, végül Rákos Lili fejére került a királynői korona.

A Miss Balaton 2017. királynője címmel lett gazdagabb Rákos Lili, akinek elsőként a castingokon, majd a döntőn is sikerült lenyűgöznie a zsűrit.

Az öttagú zsűri tagja volt Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakozó, Dr. Zimány Linda - Miss Balaton 2006., Schnell Viktor stylist, Farkas Tímea ex-szépségkirálynő (a zsűri elnöke) és Jordáki Ildikó nemzetközi modell.

A finálén a királynő és két udvarhölgye mellett három közönségdíjast is ünnepelhettek a nézők.

A döntős versenyzőkre a finálét megelőzően a közönség is voksolhatott, a legtöbb szavazatot Mihályfi Liza kapta, aki így egy 300.000 forint értékű Fashion Street vásárlási utalvánnyal, valamint egy 100.000 forintos utazási utalvánnyal is gazdagabb lett. Ollári Barbara és Kézér Kitti is elnyerte a szavazók tetszését, előbbi egy 200 000 forintos, utóbbi egy 100.000 forintos vásárlási utalványt vehetett át a szombat esti döntőn.

A Miss Balaton 2017. nyertes díja egy igazán nőies autó, míg a második helyezett Szakálos Dóra, és a harmadik helyen végzett Pál Gabriella Bernadett, egy-egy hetet tölthetnek majd el másodmagukkal a napfényes Tunéziában, a Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal jóvoltából.

„Még mindig nem hiszem el, ami ma este történt velem. A Miss Balaton az első verseny, amelyre jelentkeztem és minden egyes percét nagyon élveztem. Izgatottan várom, hogyan alakul az életem ezután, de most elsőként a családommal szeretnék ünnepelni, és egy hatalmasat enni a nagymamám főztjéből” – árulta el Lili, aki örömmel csatlakozik a balatoni királynők közé.

A szépségverseny gálaestjének műsorvezető párosa Iszak Eszti és Petur András volt.

A finálén, az elmúlt évekhez hasonlóan a háttérből segítette a versenyzőket Horváth Éva versenykoordinátor, de Dukai Regina, Marton Adrienn, Dobó Ági, Lipcsei Betta és Magony Szilvi is a helyszínen izgult a lányokért.