Érdekesség


Találkozz Palvin Barbival, Trumppal és Darth Vaderrel egy helyszínen!

Meglepődnél, ha egyszer csak felbukkanna melletted Palvin Barbi és Krúbi egy Ladában ülve?

 

Mit reagálnál, ha egy négylábú asztronauta szemezne veled? Esetleg, ha egy hófehér láma vigyorogna rád fényes nappal az úttest mellől? Nem vicc, mindez egyszerre történhet meg veled a RAW Agency bázisánál!

Sztárok, világhírű alkotások és fiktív karakterek a RAW Agency új kreatívján

 

A reklámügynökség kirakata szeptember közepén váltott kreatívot, ahol többek között Donald Trump és Leslie Nielsen is a hírességek táborát erősíti, de a művész- és filmvilág karaktereivel is találkozhatunk: Mona Lisa és Darth Vader is becsatlakozott a szédületes celeb- és állatforgatagba.

 

A retinaszaggató kreatív amellett, hogy egy kis őrültséget és vidámságot visz a járókelők mindennapjaiba, a RAW sokszínűségéről is tanúskodik. Legyen szó bármilyen kampányról, pimasz és kreatív megoldásaikkal kimaxolják a brandek megjelenését, kommunikációját.

Téged feldobna vagy inkább sokkolna ez a látvány? Nézd meg a képeket és a videót, hogy eldönthesd!

 

Kisfilm: https://we.tl/t-Yp8VpKJfAx  

 

A RAW Agency egy copywriter-art director párosból létrejött projekt room, mely mára már fullservice ügynökséggé nőtte ki magát. Kis létszámmal nagy ötleteket valósítunk meg 0-24-ben. Kreativitásért nem megyünk a szomszédba. Ügyfeleink igényeire gyorsan reagálunk, és mindig a legpimaszabb megoldást biztosítjuk. Keep RAWing on!

 

További információk:

https://rawagency.hu/

https://www.facebook.com/rawadvertisingagency  

https://www.instagram.com/rawagency/