Érdekesség


Tervezzünk egyedi tokot anyák napjára

Az anyák napja az egyik legszebb ünnepünk tavasszal. Hiszen ki az, aki ne szeretne örömet szerezni az édesanyjának azzal, hogy meglepi valami szép és egyedi dologgal?
alkonylampa.hu

A legtöbben a virág mellett teszik le a voksukat, ha anyák napjáról van szó. Persze, az egyik legjobb választás, hiszen amúgy is tavasz van, minden nyílik és virágzik, így magától értetődő, hogy abból adunk, ami az újjászületést jelképezi. Bár úgy tartja a mondás, hogy “aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet”, ezzel vitatkoznánk egy kicsit. Hiszen vannak, akik azért nem szeretik a vágott virágot, virágcsokrot, mert azzal megöljük a növényt és csak egy rövid ideig marad szép, utána meg kell válni tőle. Persze van, aki kiszárítja vagy lepréseli, de az mégsem ugyanaz és az egész csokrot mégsem lehet. 

Nekik érdemes élő, cserepes virágot venni, vagy ha nem virágot, de valami vidám, virágmintás használati tárgyat. Például nagyon jó ötlet lehet egy tavaszi, virágos telefontok, hiszen telefonja már mindenkinek van manapság. Ezzel csodálatos, tavaszi hangulatot kelthetünk mindenkiben, épp ezért remek anyák napi ajándék is egyben. Persze nem muszáj, hogy kötelezően virágmintás legyen, lehet bármilyen kedves, egyedi fényképpel ellátott az a telefontok. 

Az édesanyák nagyon szeretik a különböző, gyermekeik, esetlegesen unokáik képével ellátott tárgyakat. Hiszen ki ne szeretne büszkélkedni a családjával mások előtt, ha lehetősége van rá? 

Tehát mondjuk nálunk, édesanyám rendelkezik egy Lenovo Moto G4 készülékkel, amire egyedi tokot szeretnék tervezni. Ebben az esetben nincs más dolgom, mint felmenni a Pitbullcase.hu oldalra, ott kiválasztani a tokot, és már kezdhetem is a tervezést. A megfelelő felbontású kiválasztott fényképet feltöltöm a tervező felületre, majd a megfelelő pozícióba állítom azt. Ezután, ha úgy tartja kedvem, kipróbálok különböző effekteket, hogy melyik az, amivel a tökéletes hatást érhetem el. 

Igény esetén elhelyezhetek rajta matricákat, de akár egy “Legjobb Édesanya” vagy a “Világ legjobb Anyukájának!” feliratot is tehetek rá. Ezek mindegyikénél a kreativitásomra van bízva, hogy mi az, amit megfelelőnek érzek. Arra is figyelek, hogy a kép fontos részletei ne kerüljenek a kameranyíláshoz vagy túlságosan a szélére, hiszen úgy egy része mindenképp le lesz vágva. 

Ha ez kész, akkor már csak a megrendelés, a fizetési és a szállítási mód kiválasztása van hátra. Ehhez hatékony segédletet találhatunk az oldal ügyfélszolgálat menüpontja alatt, akár a gyakran ismételt kérdéseket is érdemes átfutni, sok benne a hasznos infó. Ahogy látható, egy fényképes tok tervezése nem egy nagy ördöngösség, és az biztos, hogy maradandó és maximálisan egyedi lesz az eredmény!