Érdekesség


Utasok mellett ajándékot is visznek a Limo autók

A József Attila Gyermekotthoni Központ számára jótékonysági gyűjtőakciót indít a MOL Limo. December 10-15-e között 6 darab, fényfüzérekkel feldíszített Limo autóba várja a cég a gyermekotthonnak szánt adományokat.

A gyűjtés nemcsak a MOL Limo felhasználói számára nyitott, az ajándékokat bárki elhelyezheti a fénylimókban.

Ne csak az autó legyen közös, de a karácsony öröme is – ez a jelmondata ennek a különleges jótékonysági gyűjtőakciónak.

A 6 darab fényfüzérekkel díszített Limo autó a főváros négy MOL - töltőállomásán (Kerepesi út 5-7., Mészáros utca 19., Szentendrei út 100. és a Váci út 178. alatt), valamint a Szent István Bazilika és a MOL - székház mellett található.

Az adományozás lehetősége nemcsak a Limo-felhasználók számára szól. Az autók kinyitásához és az ajándékok elhelyezéséhez nem kell mást tenni, mint a helyszínről felhívni a MOL Limo ügyfélszolgálatát a +36-1-886-4444-es telefonszámon vagy privát facebook üzenetet küldeni a MOL Limo számára. A munkatársak távolról kinyitják, majd újra lezárják az autót, így az ajándékokat az átadásig a Limókban fogják őrizni.

 

A József Attila Gyermekotthoni Központ nagyon szívesen fogadja a felajánlásokat, néhány termék különösen boldoggá tenné a gyermekeket. Ilyenek például az új és használt társasjátékok, sporteszközök, könyvek és színezők, de iskolaszereknek, konyhai eszközöknek és édességnek is nagyon örülnének az intézmény lakói.

 

A felajánlásokat a MOL Limo csapat még karácsony előtt, december 17-én személyesen juttatja el a gyermekek számára.

 

„Óriási népszerűségnek örvend a szolgáltatásunk, közel 40 ezer főt számlál a MOL Limo - közösség. Szerettük volna megszólítani felhasználóinkat, hogy az autók mellett a karácsony örömét is osszák meg másokkal. Az adományozás lehetősége nemcsak nekik, hanem bárki számára nyitott. Éppen ezért arra bátorítunk mindenkit, hogy használja a fénylimókat, hiszen egy-egy apró felajánlás is boldogabbá teheti az árva gyermekek karácsonyát” – nyilatkozta Sáreczky Richárd, a MOL Limo ügyvezető igazgatója.