Érdekesség


Utazás Budapestről First & Business Osztályon

Februártól háromosztályos elrendezésű Boeing 777-300ER repülőgépekkel teljesíti Budapest-Dubaj járatát az Emirates.

Beszálláskor 2009-es évjáratú Dom Perignon Vintage pezsgővel várja megújult First Osztály az utasokat, így már Budapestről indulva is megtapasztalhatják a magyar utasok az exkluzív kabinok kényelmét és a prémium fedélzeti szolgáltatásokat. Jelenleg az Emirates az egyetlen légitársaság, amely First Osztályú utazást kínál a magyar fővárosból.

 

Egyedülálló prémium élményben lehet része a magyar utasoknak az Emirates First és Business Osztályain, többek között a díjnyertes séfek által készített, helyi konyha által inspirált gourmet fogásoknak, a kivételes bor- és italválogatásnak, vagy a gombnyomással ággyá alakítható, 1-2-1 elosztású üléseknek köszönhetően. A First Osztály utasai a páratlan diszkréciót biztosító, teljesen megújult privát kabinjaikban Bowers & Wilkins aktív zajszűrős fejhallgatójával élvezhetik a 4000 szórakoztató csatornát az ice fedélzeti szórakoztató rendszerében. Emellett a poggyász szabályozás is nagyvonalú, hiszen a Business Osztályon 40 kg, a First Osztályon pedig 50 kg poggyász feladására van lehetőség, a repülőtérre való kijutást pedig az opcionálisan igénybe vehető sofőrszolgáltatás teszi zökkenőmentessé.

Az Emirates EK 112-es számú járata 14:50-kor száll fel Budapestről és helyi idő szerint 23:05-kor érkezik meg Dubajba. Az utasok már 999 ezer Ft-tól élvezhetik a First Osztály előnyeit, míg a Business Osztályra 599 ezer Ft-tól foglalhatnak ülőhelyet, ha 2019. február 5. és 18. között vásárolják meg jegyüket.*

 

A Dubajban átszálló prémium utasok a Business és First lounge-ban kényelmes és exkluzív környezetben várakozhatnak. Felfrissülhetnek a Dubai Nemzetközi Repülőtéren az Emirates lounge-ban található spa-kban, lazíthatnak a Moët & Chandon Champagne Lounge-ban, vagy dolgozhatnak a kiválóan felszerelt Business Centerben.

 

Az Emirates 2013-ban indította el napi járatát a Budapest-Dubaj útvonalon közvetlen összeköttetést kínálva a magyar utasoknak a közel-keleti metropoliszba, illetve elérhetővé téve 86 ország több mint 150 desztinációját egyetlen dubaji átszállással.

 

Jegyfoglalás az Emirates foglalási vonalán, a +36 1 777 7525 telefonszámon, vagy a www.emirates.hu weboldalon.

 

*A részletes foglalási feltételek a Magyarországra érvényes üzletszabályzatban olvashatóak.

 

Az Emirates-ről

 

1985-ös megalapítása óta több mint 500 nemzetközi díjjal ismerték el az Emirates Airline azon törekvését, hogy páratlan minőségű szolgáltatásokat nyújtson.

 

A légitársaság gyorsan és folyamatosan növekszik – átlagosan évi 20 százalékot meghaladó ütemben –, és az elmúlt 25 évben folyamatosan nyereségesen működött. Pénzügyi szempontból önfenntartó és független. Az Emirates a 2017-2018-as pénzügyi évben 58.5 millió utast szállított, és 762 millió dollár adózás utáni eredményt ért el.

 

Az Emirates központja Dubajban működik, a világ azon néhány városának egyikében, amely a „Nyitott Égbolt” szabályozást követi, és több mint 120 légitársaságnak biztosítja a szabad és tiszta versenyt.

 

A 274, egytől-egyig széles törzsű repülőgépből, köztük 14 teherszállító gépből álló flottája a világ legfiatalabbjai közé tartozik. A légitársaság 2020-ig a flotta méretét a duplájára kívánja növelni. Az Emirates 243 új repülőgépének leszállítása folyamatban van, listaáruk több, mint 100 milliárd dollár.

 

Járatai 158 célállomásra repülnek, a világ 86 országában; Európában, Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, a Közel-Keleten, Afrikában, az indiai szubkontinensen és az Ázsia-Csendes-óceáni térségben.

 

Az Emirates code-share megállapodást kötött a következő légitársaságokkal: Air Malta, Air Mauritius, Alaska Airlines, Bangkok Airways, Copa Airlines, Flybe, Japan Airlines, Jet Airways, JetBlue, JetStar Airways, JetStar Asia, Korean Air, Malaysia Airlines, Oman Air, Qantas, Siberia Airlines, South African Airways, TAP Portugal, Thai Airways International, TGV Air (SNCF), West Jet, Linhas Aéreas Inteligentes S. A. (GOL), Jetstar Pacific; valamint a Trenitalia vasúttársasággal.

 

Az Emirates Airline része az Emirates SkyCargo és a Destination & Leisure Management (D&LM), amely a Wolgan Valley Resort & Spa-t, az Emirates Holidays-t, az Arabian Adventures-t és a Congress Solution International-t működteti. A légitársaság az Emirates Csoport tagja, amely magába foglalja a dnata, a Mercator, a Transguard és az EmQuest társvállalatokat.