Érdekesség


Várakozáson felül adakoznak a látogatók

Már több mint 3,5 millió forint gyűlt össze a Madarász utcai Gyermekkórház Intenzív, Koraszülött és Csecsemő osztályai számára az „Adományozz körhintával” című akció kapcsán.

A nem mindennapi sikerről Egyed Krisztina az Allee marketing vezetője és Dr. Kemény János főorvos, a kórház támogatását végző Gyermekkor Alapítvány kuratóriumi elnöke számolt be. A két vezető arra is felhívta a figyelmet, hogy az akció december 30-ig tart.

„A mesés karácsonyi minivárosunk kellős közepén nosztalgia körhinta várja 12 éves korig a gyermekeket itt az Allee-ban” – mondta Egyed Krisztina.

A marketing vezető azt is hangsúlyozta: „Fontosnak tartjuk a szemléletformálást, ezért azt szeretnénk, hogyha a felhőtlen játék és öröm már gyermekkorban összekapcsolódna az adományozás nemes érzésével. Ezért azt javasoltuk, hogy a szülők a körhinta egyszeri használatával egyúttal egy jelképes, 200 Ft-os adomány formájában támogassák a Madarász utcai Gyermekkórház alapítványát.

Örülünk, hogy sokan meghallották és megértették az üzenetünket, hiszen még nincs vége az adománygyűjtésnek, mégis beszámolhatunk róla, hogy látogatóink nagyon tiszteletreméltó adományaiból már több mint 3,5 millió forint gyűlt össze, amit a Gyermekkor Alapítvány az intézmény Intenzív, és a Koraszülött - Csecsemő osztályai számára létfontosságú eszközök, mint például infúziós pumpa, betegfigyelő monitorok beszerzésére fordítja majd.”

Dr. Kemény János főorvos, a kórház támogatását végző Gyermekkor Alapítvány kuratóriumi elnöke elmondta: „Jelenleg különös hangsúlyt fektet alapítványunk az Intenzív osztály bővítésének és az új autista központ kialakításának anyagi támogatására. Fő feladataink egyikévé vált a mindennapos ápolási teendők és a speciális ellátást igénylő gyermekek kezeléséhez szükséges eszközök beszerzéséhez való hozzájárulás.”

A két vezető hangsúlyozta, hogy az akció nem ért véget, december 30-ig tart.

Fotó: Allee Bevásárlóközpont

Körhinta az Allee-ban: https://www.youtube.com/watch?time_continue=59&v=7gYrT6RU9cA