Erotika


A macskatulajdonosok hűtlenebbek

Egy új kutatás szerint az, hogy milyen háziállatot tart, többet elmond egy emberről, mint gondolnánk.

A kutyákat általában a hűséggel azonosítjuk, de egy új kutatás szerint gazdáikra sem kevésbé jellemző ez a tulajdonság. Az IllicitEncounters.com, házasoknak készült társkereső oldal adatai szerint  hűtlen felhasználóik csupán 10%-a tart kutyát háziállatként. A szeretőkeresők egynegyedének azonban macskája van – a cicák kedvelői tehát ez alapján hajlamosabbak a hűtlenségre. A weboldal felhasználóinak 16%-a négylábúak helyett halat tart.

 

Korábbi kutatásokból kiderült, hogy a kutyatulajdonosok boldogabbak és egészségesebbek – ezek szerint pedig még hűségesebbek is, úgyhogy biztosan megéri ebeket tartani. A macskákról az általános nézet, hogy kiszámíthatatlanabbak, afelé húznak, aki éppen jobban megfelel a kényelmüknek, s az adatok szerint gazdáikra is kevésbé jellemző, hogy kitartanak egy partner mellett.

A háziállatokon kívül a lakhely is árulkodó lehet; ugyanez a weboldal London különböző városrészeiről is elemzést készített, és kiderült, hogy Chelsea és Kensington lakói a leghajlamosabbak arra, hogy házasságon kívüli kapcsolatot keressenek. A brit fővárosban összesen egyébként a lakosság 5,67%-a regisztrált az oldalra.