Erotika


Mégsem a méret a lényeg!

Többé nincs szükség a kompenzálása, és a kisebb hímtaggal rendelkező férfiak is fellélegezhetnek, ugyanis egy komplex, országhatárokat átívelő kutatás szerint a nőknek nem az számít, hogy mekkora hanem az, hogy néz ki.


A Sexual Medicine című szaklapban megjelent tanulmány részletesen beszámol a péniszméretet körüllengő elméletekről és aggodalmakról, és a kutatásról, ami tudományos alapokra helyezi a dolgokat. A lap publikációját megelőzően egy másik tudományos vizsgálat is napvilágot látott, amit University Children’s Hospital orvos csoportja készített, szintén hasonló végeredményeket kapva.

Mi lapul a gatyában?

Mióta világ a világ a péniszkérdés megkerülhetetlen, titkon minden férfi azon aggódik, hogy elég nagy-e a szerszáma vagy épp nem túl ferde-e. Ahogy telnek, múlnak az évszázadok, a kérdésáradat nem szűnik, sőt a szexuális forradalom óta már beszélni sem kínos róla.

A fejekben még mindig az a hit él, hogy a méret, de erre a legújabb kutatás maximálisan rácáfol. Mától kezdve nem azon kell aggódni, hogy kicsit balra görbül, sokkal inkább a megjelenésén kell változtatni, ugyanis a nőknek, a friss kutatások szerint, sokkal inkább az számít, hogy mennyire ápolt a szeméremszőrzet, és úgy általában a kinézete.

A kutatások során több mint száz nőt kérdeztek meg, és kértek meg arra, hogy pontozza egy skálán a pénisszel kapcsolatos kérdéseket, mint kinézet, méret, stb. A megkérdezettek eleget is tettek feladatuknak a kapott eredmény pedig (megnyugtató a férfiak számára), ugyanis csak a hatodik legfontosabb dolog – a nyolcból – a pénisz mérete. A legfontosabb a nők számára ugyanis az általános esztétikai megjelenés és az ápoltsága a hímtagnak.

„Számos más kutatás, és a miénk is megerősíti azt, hogy a nőknek nem a hímvessző mérete számít. A Megkérdezettetek teljesen „lényegtelennek” tartják, és meg vannak elégedve a jelenlegi partnerük méreteivel”

- mondta a kutatás vezetője.

„Azoknak a férfiaknak sem kell aggódniuk, akik hypospadiasissal születtek, mert a nőket egyáltalán nem érdekli ez a nemi elváltozás”

- tette hozzá.

Tehát nem kell többé izgulni, sokkal inkább a megjelenésén kell alakítani. A kutatásból az ugyan nem derült ki, hogy a gyengébbik nem számára mi a vonzó, de hát ízlések és pofonok, tartja a mondás.