Fashion


10 dolog, amit be kell szerezned 30 éves korod előtt

  1. Klasszikus tűsarkú

Mindegy, hogy sportos, bohém, vagy elegáns stílusú vagy. Erre a klasszikus darabra mindig szükség van, hogy meg tudj jelenni a fontos eseményeken

2. Jól szabott kosztüm

Jobban jársz, ha inkább szabónál csináltatod, és nem a bolti konfekcióméretet választod, hogy teljesen passzoljon rád. Fontos, hogy olyat vegyél, melyben jól érzed magad. Munkahelyen, hivatalos alkalmakkor elengedhetetlen darab.

3. Virágod a védjegyed

Válaszd ki a kedvenc virágot, mely díszíti a lakásodat, színe visszaköszön ruháidon, illata a parfümödön. Jussál mindenkinek te az eszébe róla.

4. Időtlen óra

A legfontosabb kiegészítő az óra. Nemcsak azért, mert hasznos, de azért is, mert megvásárlása hosszútávú befektetés. Válassz egyszerűbb, letisztultabb stílusút, hogy a legtöbb ruhádhoz fel tudd venni.

5.Rúzs az utolsó percekre

Egy formás ajak tüzes vágyakat kelt a legtöbb férfiban. Ezért legyen nálad mindig egy dögös színű rúzs, melyet akkor használsz, ha csak pár pillanatod van elkészülni, de lenyűgöző hatást akarsz kelteni.

6. Az illat varázsa

Az illatoknak fontos szerepe van. Érzések, emlékek kötődhetnek hozzá. Találd meg te is az illatod, hogy már érkezésed előtt felismerhessenek barátaid.

7. Az örök kiegészítő

A kiegészítők tudják legjobban feldobni az öltözéked. Ne félj használni őket, de túlzásba sem kell esned. Válaszd ki azt az egy darabot, ami nélkül nem bírsz meglenni, és hord olyan gyakran, akárhányszor csak tudod!

8. Találd meg a művészed!

Tedd a lakásod is emblematikussá! Legyen a nappalid éke egy különleges festmény, mely minden tekintetet magának követel, és biztos beszédtéma lesz, ha ismerőseid meglátogatnak.

9. Táska

A jó dolgokhoz ragaszkodnod kell. Ahogy az óránál vagy bizsuknál is, a táska is fontos eleme a megjelenésednek. A megfelelő színű és méretű darab kiválasztása nem könnyű, de ha megtaláltad az igazit, sosem kell otthon hagyno.

10. Az a bizonyos fekete ruha

Igaza volt Channelnek, amikor a kis fekete ruha fontosságáról beszélt. Neked is muszáj beszerezned egyet. Ha jól választasz, hordhatod napközben vagy este, elegáns, vagy baráti összejöveteleken. Dobd fel egy bizsuval, ahogy Coco is tette volna, hogy a siker biztos legyen.

Tags: