Fashion


A Summer Transition Kapszula Kollekció és az Athleisure

A városban tervezed a nyár nagy részét? 
 

A RESERVED összeállította a tökéletes nyári kapszula kollekciót, melynek fiatalos lendületével ragyogó színfoltja lehetsz a baráti társaságban eltöltött vacsorák, házi bulik vagy egy városi kis kirándulás alkalmával.

 

Athleisure - új, sportos, mindennapi viselet

Az elmúlt néhány hónap megváltoztatta a világ és önmagunk felfogását. Ez az átalakulás a divatban is látható, és tükröződik az Athleisure ruházat trendjében.

A kényelmes pulóvereket és nadrágot a 90-es évek stílusának ikonjai imádták, majd sokáig - elsősorban - tornatermi ruhákhoz kapcsolódtak. De manapság a barátokkal és a ház körül szeretjük viselni őket.

 

A multifunkcionalitás a trend egyik fő alapelve, amely megtalálható a legújabb kínálatban.

 

A  pulóverek és nadrágok mellett a lengyel márka kollekciója kényelmes pulóverekkel, puha ingekkel hangsúlyozza a test sziluettjét Jól illik hozzá egy vízálló anyagból készült túl méretezett párka..

 

A kollekció minden eleme szabadon kombinálható egymással, és más darabokkal is, amelyek első pillantásra még a sporthoz vagy az aktív életmódhoz sem társulnak. Ám tökéletesen illeszkednek, például egy elegáns kabáttal, nadrággal és erős dinamikájú ékszerekkel.

 

Éppen ezért szeretik ezt a stílust a divatkövetők és a modellek - a jóga nadrág nem csak a szőnyegen gyakorláskor és a meditációnál, hanem kávé mellett a barátunknál vagy egy randevún is jól néz ki.

Az Athleisure trend szinte személyiségévé vált azoknak az embereknek is, akik hónapokig dolgoztak az otthoni irodai rendszerben.

 

Manapság a legfontosabb a kényelem és könnyedség, valamint a kellemes tapintású kötött szövetek. Ez újból keresi az egyensúlyt a kényelmes élettel, a saját feltételeink szerint.

 

Az új RESERVED kollekció színpalettája visszafogott színekből áll. Fekete, bézs, khaki, lila, poros rózsaszín árnyalatúak. A semleges tartomány megnyugtató, és tökéletesen illeszkedik mindannyiunkgardróbjához. Az egészet visszafogott esztétika fogja össze tiszta, kiegyensúlyozott anyagokkal, motívumok és nyomatok nélkül.

 

Érdemes megnézni a kiegészítőket, amik a stílus lényegét jelentik, azaz sapkákat és napellenzővel ellátott sport sapkák. A kapszula magában foglalja a híres és még mindig divatos apu cipőket, valamint a hegyi trekking ihlette cipőket is, amelyeket a skandináv bloggerek több éven keresztül reklámoztak.

Tartozik a kollekcióhoz táska és hátizsák is, amelyben elfér az összes szükséges dolog, beleértve egy edzőfelszerelést vagy egy laptopot.

 

Az új RESERVED Athleisure kollekció nagyrészt organikus anyagokból áll, és nagyrészt Lengyelországban készül. Ideális ajánlat azoknak, akik aktívan élnek, még akkor is, ha ma sokkal több időt töltenek otthon.

 

A RESERVED kollekciói a kiválasztott márkakereskedésekben és a www.reserved.com webhelyen kaphatóak.