Fashion


A világhírű márka második üzletének megnyitója Magyarországon

Az üzlet a Mom Park Bevásárlóközpontban mutatja be a KARL élmény magával ragadó és inspiráló élményét.

 

PÁRIZS, FRANCIAORSZÁG – A KARL LAGERFELD márka örömmel jelenti be második üzletének megnyitását Budapesten, Magyarországon.

 

Az üzlet a Mom Park Bevásárlóközpontban nyílt, és bemutatja KARL LAGERFELD teljes női kollekcióját, beleértve a konfekciós készruhákat, táskákat, kisméretű bőrárut, ékszereket, illatokat és lábbeliket.

 

A 120 négyzetméteres üzlet kialakítása a márka kereskedelmi koncepcióját tükrözi, amely hívogató, könnyű és kifinomult hangulatot áraszt.

A dekorációt Karl Lagerfeld irodája és otthona ihlette, így előszeretettel alkalmazza a luxus márvány, króm és sárgarézdíszítéseket, egyes tervezéseinek keretezett vázlataival ötvözve.

A feliratos szőnyegek az általa tervezett darabokra utalnak: egyikük széle körül piros szegély látható, amely hasonlít ahhoz, melyet munkája befejeztével védjegyként minden egyes vázlatára ráfestett.

A testreszabott vörös bársonyszékeket és a faborítású padlót antik bútorok és a hagyományos francia építészet ihlették, amelyek KARL LAGERFELD házában is megtalálhatóak.

A KARL LAGERFELD Mom Parkban nyitott új üzlete mellett a márka kollekciói elérhetőek az Aréna Pláza bevásárlóközpontban is. A KARL LAGERFELD magyarországi üzleteinek működtetése a Vermont Holding A.S.-szel kötött franchise-partnerség keretében történik.

 

KARL LAGERFELD MOM PARK

Alkotás u. 53. Budapest 1123

 

Hétfőtől szerdáig: 10:00 – 20:00

Csütörtöktől szombatig: 10:00 – 21:00

Vasárnap: 10:00 – 18:00

 

 

KARL LAGERFELD VÁLLALATI PROFIL

A KARL LAGERFELD ház az alapító, Karl Lagerfeld ikonikus jövőképét és dizájnesztétikáját közvetíti, kortárs, előretekintő szellemmel ötvözve. A márka alapítójának kolosszális örökségét dicsőíti és DNS-ének legbelső magjában hordozza az ő szenvedélyét, intuícióját és kimeríthetetlen kreativitását.

Az egyedi KARL LAGERFELD esztétika a párizsi klasszikusokat a rock-chic életfelfogással és testre szabott sziluettekkel ötvözi.

Elérhető, törekvő választékában megtalálható a konfekciós készruházat férfiak, nők és gyermekek számára, továbbá táskák és kisebb bőrből készült cikkek. Mindezeket karórák, szemüvegek, lábbelik, parfümök, gyertyák és divatékszerek kollekciói egészítik ki.

 

A fogyasztói részvételt megcélozva, a KARL LAGERFELD megragadó vásárlói élmény világszerte több mint 100 egymárkás üzletben tapasztalható meg, olyan kulcsfontosságú helyszíneken, mint Párizs, London, München, Moszkva, New York, Dubaj és Shanghai. A márka ezen felül egy elsőrendű nagykereskedelmi forgalmazási hálózaton keresztül éri el a fogyasztókat Európában, a Közel-Keleten és Ázsiában. A globális zászlóshajó áruház a KARL.COM-on 96 országban érhető el.