Fashion


A világot járó MapMeUp bemutatkozott az Utazás 2018 rendezvényen

Az Afrika Expo területén árusítással egybekötött kiállításon, a FÖLD térképet többféleképpen megjelenítő pólókkal és hozzá illő tornazsákokkal mutatkozott be egy új START UP.

Az egyedi, kis szériás kollekció üzenete: "Wear the World", azaz "viseld a világot" annak minden felelősségével együtt.

Nagy Réka a MapMeUp márka 28 éves, kalandra mindig kész, környezet tudatosan gondolkodó megálmodója hat kontinens közel 70 országában járt.

Önkénteskedett Sri Lankán és Dél-Afrikában, közelről megtapasztalta a szafarik világának kegyetlen törvényeit. Bakancsos turistaként bejárta Izlandot. Volt Pekingben, a H1N1 gyanú miatt karanténba zárva. A Távol Keleten vagy Közép- és Dél Amerikában, Ausztráliában is a turisták által kevésbé keresett izgalmakat kereste.

Célja, hogy környezetkímélő, többnyire újrahasznosítható anyagokból, organikus pamutból készülő termékeit a Világban magukat otthon érző, felelősséggel gondolkodó generáció körében népszerűsítse.

Kétféle mintával készültek a termékek, egy hagyományos és egy geometrikus világtérképpel. Az ékszereken a térkép: nyaklánc, gyűrű, fülbevaló, pedig arany és ezüst színűek.

A pólón jelölje meg utazásait! Az olyan országokat és földrészeket, amelyeket meglátogatott egy textil-tollal színezze be!

A t-shirt tulajdonságai: 100% pamutból készült, etikailag előállított, puha anyagból készült, a nyomtatott kép tartós, Slim fit stílus

A zsákvászon táska a tökéletes barát utazásainkhoz! Könnyen összehajtható és hordozható. Nagyszerű a napi kirándulásra, vízpartra vagy a városi viselésre.

Tulajdonságai: 100% pamutból készült, etikailag előállított, könnyű a vállon hordani jól kialakított pántjaival, a nyomtatott kép tartós, méretek: 37 x 46 cm, kapacitás: 12 liter

Bővebb információ www.mapmeup.com