Fashion


Az elegancia, az igényesség, a kényelem és az innováció fehérneműje

A fehérneműk között mindig az elegancia, és az igényesség jellemezte a világhírű márka termékeit. A célcsoportot tekintve mind a fiataloknak, mind az 50 + osoknak szól, a széles méretválaszték pedig természetes.

Az új tulajdonos ELG-nek köszönhetően a magas minőségű, nagy méretek specialistájaként ismert és közkedvelt felina kollekciója megújult, és várhatóan a belföldi piac is megélénkül. Szinte köztudott, hogy a melltartók mind kézzel készülnek, és szigorú ellenőrzésen megy keresztül. Igazi mai innováció az u.n. lélegző textília alkalmazása, vagy a spacer kúpos kialakítás.  A bázis szériákon túl az alábbi modellekkel bővül a választék.

Conturelle Viva & Online – Édes élet

A bőrön érezni a nyár simogatását, mintha Itáliában lennél! Diszkrét és azúrkék színeivel egyúttal romantikus és izgalmasan nőies: az édes élet lehelete a mindennapokra.

Conturelle Solid – Vállpánt nélkül

A vállpánt nélküli melltartó nyáron elengedhetetlen: ideális vállpánt nélküli felsőrészek és szellős ruhák alá. A levehető pántot nyakba akasztva vagy a háton keresztezve is lehet hordani. Tökéletes tartás és viselési kényelem nagy méretekben is (F kúpig).

 

 

 

 

 

 

 

Conturelle Pretty Daily – Sportosan elegáns

A felsőruházatban indult trend a fehérneműben folytatódik: sportosan egyszerű vonalak nőies szaténpántokkal kiegészítve. Ez a fehérnemű olyan kényelmes, hogy legszívesebben 24 órán át hordanák viselői. Ez a mindennapok melltartója és bugyija az aktív nőknek, akik a sportosan elegáns stílust kedvelik. Wellness érzést kölcsönöz a speciális Tencel anyag a bőrnek. (A Tencel szál cellulóz alapú.)

A testszín átvette a vezetést Felina Infinity, Choice & Joy Print - Conturelle Solid

Míg néhány évvel ezelőttig a fehér volt a vezető szín az alsóneműket tekintve, mára átvette a vezetést a testszín. Ez a mai nők 75%-ának kedvence. A testszín új, divatos árnyalatokban láthatatlan a ruha alatt a púder, hamu vagy a porcelán rózsaszín, vagy a tób, hogy csak néhányat említsünk. A sportostól a bohókásig minden fazon megengedett.

Alakformálás 24 órás frissességgel – Felina Modern Weftloc

Már az üzletekben a Moder Weftloc, a márka legsikeresebb szériájának továbbfejlesztett változata. A 40 éve szabadalmaztatott weftloc alapanyaga széltében, hosszában rugalmasan viselkedik, anélkül korrigál, hogy szorítana. Egy anyag, ami mindent tud, ehhez még csipkés és elegáns is! Az ebből készült body-k elején hosszában, középen finom díszítővarrás jellemzi a modelleket.

Új széria készült a természetes alakformáláshoz: a test legszebb nőies idomait mutatja meg, de nem szorít. Ezért egyedülálló kényelem és mozgási szabadságot ad a keresztben és hosszában rugalmas anyagnak köszönhetően. Emellett egy lávakő kivonatból készült izzadság gátló anyaggal van kikészítve a 24 órás frissesség érdekében.

Melltartó aktív nőknek – Conturelle Line 820 Sport

A két melltartó, két bugyiból álló szériaát bizonyára sokan várják. A légáteresztő anyag optimális légáramlást biztosít. A bélelt vállpántok könnyen, praktikusan, elölről állíthatóak. A varrat mentes kúp G méretig, a hátul keresztpánt és az alábélelt szemes - horgas hátsó kapocs maximális komfortérzetet biztosítanak. Fekete és melírozott szürke színben készül.

Conturelle Move Activity Bra: start 2018. október. Tökéletes tartás nagy méretekben is. Két támogatási szintje közepes és magas, mozgásformától függő. Mindenféle aktivitáshoz, akár mindennapi mozgáshoz, utazáshoz vagy sporthoz ajánlott.

A jövő: a strandruházat

Már 10 éve, hogy a Felina beszüntette a hölgyek körében igen népszerű, alakformáló fürdőruhák gyártását. Jó hír, hogy 2019-ben ismét megjelennek a magyar piacon az önbizalmat adó, hosszú élettartamú, funkciósan korrigáló és mégis kényelmes és divatos fürdőruhák nagy méretben is!

Start: 2019. január. A tökéletes támogatás és az összehasonlíthatatlan viselési kényelem párosul a megszokott minőségi kidolgozással. Tíz különböző szabásvonalban készül változatos, ízléses színvilággal. 2020-ban a Counturelle modellek szabásmintái is megjelennek a strandruházatban.

A  Felina elődjét 1885-ben fűzőgyárként alapították a németországi Bad Rappenauban. A márka és a cég egy 1922-ben nagy sikert aratott "felina" nevű modellről kapta a ma is közismert nevét.