Fashion


Az első budapesti High Street Style Showroom

Szinte napra pontosan 1 éve született meg a ZIA® és nyitotta meg kapuit az 5. kerületben a Galamb utcai showroom, ami az első budapesti High Street Style Showroom is egyben.

Maguk a létrehozók sem hiszik el, de elérkezett az  első születésnap! Ennek alkalmából együtt ünnepeltek a társakkal, mint a Wessely Jewel és TE Shoes, a partnerekkel és a vásárlókkal.

Természetesen az ünnep egy kis divatbemutatóval színesedett: bemutatták az új ZIA® mini kimonó kollekciót.

Emellett az érdeklődök válogathattak a High Street Style Showroom új kollekcióiból. Nevezetesen a Csizmazia Anett tervezte öltözetekből, Wessely Dóra különleges ékszereiből, a TE Shoes cipőiből.

Anettről tudni kell, hogy 12 éves marketinges múltját maga mögött hagyva váltott egy másik világ, a divattervezés és értékesítés területére tavaly. A saját tervezésű, mai, különleges, egyúttal sportos és elegáns brand bejött, a fiatalok – de más korosztály is – nagyon kedvelik.

Az alapanyagok minőségiek, általában Olaszországból szerzi be Anett és csapata. Ebből lesznek a jól hordható, jól variálható csodás, igazi nőies fazonok.

Tehát eltelt egy év, elérkezett a márka és az üzlet első éves születésnapja. Az ünnepségen énekelt Szécsi Böbe gitárosával, Gyarmati Fannival, emelve az esemény fényét.

Ez a nap nem csak az évforduló miatt volt különleges, hanem mert a ZIA® // MINI BUDAPEST nagykövete lett. A MINI Budapest Motors (Szentendrei út) partnersége jóvoltából, egy egész hétvégi Mini Cooper tesztvezetést sorsoltak ki az érkezők között.

S, amit még sorsoltak az egy ZIA® printed flamingó top.

De senki nem ment el üres kézzel, mert a Syoss felajánlásával minden résztvevő meglepetés ajándékkal távozott.

Információ, forrás: https://www.ziashowroom.com/