Fashion


Beteg gyerekekért fogott össze a hazai szépségipar

Drencheva Nati, a NANA’s divatmárka megálmodója gondolt egy merészet, és a tavaly novemberi gála után alig fél évvel ismét jótékonysági esten mutatta be legújabb kollekcióit. A NANA’S Fashion Show & Charity Gala főtámogatója ezúttal az Oriflame volt.

Sokaknak a szépségiparról és a divatszakmáról nem feltétlenül az önzetlenség jut először eszébe, ennek azonban épp az ellenkezője igaz. A legjobb példa erre a beteg gyerekeket támogató, NANA’S Fashion Show & Charity Gala, ami Drencheva Nati szívügye.

Mindig is szerette a gyerekeket, de akkor döntötte el, hogy többet szeretne tenni értük, amikor megszületett a kisöccse, Alex. Ebből az elhatározásból nőtte ki magát 2016-ban az első jótékonysági est, amiből, azóta mozgalom, és egyben hagyomány lett.

Az idei, májusi NANA’S Fashion Show & Charity Gala, már a harmadik a sorban.

Nati öt évvel ezelőtt a semmiből, szponzorok és befektetők segítsége nélkül, önerőből építette fel a NANA’s márkát, ma már azonban olyan nagyvállalatokkal dolgozik együtt, mint az Oriflame.

Nem véletlenül. Egyrészt a Világ Gyermekeiért Alapítvány (World Childhood Foundation) társalapítójaként az Oriflame szintén elkötelezett támogatója a gyerekeknek. Másrészt a természetes kozmetikumairól híres svéd gyártó is a belülről fakadó szépséget, önmagunk megvalósítását és az egymás iránti törődést hirdeti. Akárcsak Nati.

Ajándékozó és az ajjándékot kapó intézet vezeősége

„Vegyük észre azokat, akiknek segítségre van szükségük, és építsünk egy egymásra odafigyelő közösséget” – fogalmaz a NANA’s megálmodója, aki nemcsak önzetlenségével, de saját sikertörténetével is inspirál másokat.

A belvárosi szórakozóhely a Doboz másodjára adott otthont a teltházas események, melyen idén is több mint háromszázan vettek részt.

A belépőkből, az adományokból és a Lotus by NANA’S kollekció bevételeiből befolyó összeget pedig ezúttal a Bókay utcai Gyermekklinika  Csecsemő Osztálya kapja, amelyet Nati személyesen fog átadni Nekik.

A vendégek három divatbemutatót nézhettek végig:

- a NANA’S 2019 SS’  Fashion Show-t,

Beachwear: Noémi Szalay, Vanda Viktória Varró, Adrienn Balogh, Drencseva Nati, Franciska Iglódi, Anna Tökölyi, Petra Németh, Noemi Toth és Adrienn Pinter.

- a Beachwear Mini Show-t és

- a Lotus by NANA’S Exclusive Charity Collection Show-t.

 

A fellépők sminkjeiről az Oriflame gondoskodott.

A hangulatot akrobata-show, és akusztikus koncertek emelték.

A kiegészítőkről a Thomas Sabo gondoskodott, a ruhákat pedig a Studio Juliannie x NANA’S közös táskakollekciója színesítette.

 

Merész szabásvonalai és nem mindennapi anyaghasználata miatt a legnagyobb érdeklődés a Lotus by NANA’S  Charity kollekciót övezte, melyet tizenhárom hazai influencer mutatott be. Kilencen közülük, név szerint

Alexy Vivien, Badics Beatrix

Dallos Boglárka,

Király Lina, Kőnig Anna, Nagy Niki, Nagy Vivien, Szabó Hédi és Szigeti Emese, Molnár Andrea már tavaly is kipróbálta magát a kifutón. Hozzájuk csatlakozott most Belevski Panni, Kárpáti Rebeka, és az Oriflame szépségnagykövete,

Weisz Fanni.

 

Az esti program műsorvezetője idén is Pintér Adrienn, Ada volt.


Az élőzenéről Lola és Freddie gondoskodott, akik már másodjára csatlakoztak az eseményhez, mint fellépők.

 

A  NANA’S a Charity kollekció minden eladott darabjaiból 10%-ot a Bókay Utcai Gyermekklinika Csecsemő Osztályának továbbít. A darabok jövő hét péntektől lesznek elérhetőek a márkaüzletben és online, bizonyos darabok pedig megrendelésre készülnek majd.

A rendezvényen készült fotók a divatbemutató Facebook eventjében és az

Instagramon, a #LOTUSBYNANAS és #NANASFORCHILDREN hashtagek alatt láthatóak.

 

facebook.com/nanasbudapest

@N__A__N__A__S

shop.nanas.com

 

Támogatóink:

@ORIFLAMEHUNGARY_OFFICIAL

@DOBOZ

@THOMASSABO @TSKRISTOFTER

@SZERETETSZALAG

@KEVIN_MURPHY_HUNGARY

@INSTYLE_HUNGARY

@SKECHERS_HU

@PARFOISHUNGARY

@INSTAHAIRSALON

@REBEKANAGYMAKEUP

@EMESEUJFALUSIMUA

Fotók: Gombos Attila és Zsolnai Dóri