Fashion


Extrém szépség, varázslatos izlandi tájak

Évek óta a friss tavaszi idővel megérkezik Benes Anita új kollekciója is, aminek bemutatkozó show-ja igazán nagyon várt esemény. Idén, az áprilisi bemutatón, a REBELLE kollekció modelljei vonulnak majd fel a színpadon.

Az új "REBELLE" modellekben is találtok majd különleges motívumú, hímzett csipkéből készült esküvői ruhákat, amelyeknél sokszor a hátmegoldáson van a hangsúly.

A varázslatos izlandi tájak, a jég és a sziklák csipkézett szegélyei, a természet megzabolázhatatlan ereje és a meleg, fekete, vulkanikus homok inspirálták a Daalarna új kollekcióját, amelyet élőben április 12-én a Daalarna Fashion Show-n láthat majd a nagyközönség.

Légy részese te is a varázslatnak! Gyere el a Daalarna Fashion Showra ahol megnézheted a legújabb REBELLE kollekciót.

Belépők elérhetőek a www.jegy.hu oldalon!

 

JEGYINFORMÁCIÓ:
VIP jegy: első sor, pezsgő, goodbye csomag kozmetikai termékekkel 30.000 Ft értékben, jegy összege levásárolható a Daalarna szalonban ruharendeléskor
VIP jegyek korlátozott számban kaphatóak!

A jegyek nem szólnak külön ülőhelyre, helyfoglalás érkezési sorrendben. Kapunyitás egy órával az előadások kezdete előtt.
Minden megvásárolt jegy árából 500 Ft-tal az UNICEF gyermekházasság elleni programját támogatjuk!

A SILAN bemutatja: Daalarna Fashion Show 2019
A Millenáris B épületében kerül megrendezésre a Daalarna éves divatbemutatója, ahol a 2020-as esküvői- és alkalmi kollekcióját mutatja be a tervező, Benes Anita.

A nagy érdeklődésre való tekintettel két előadás kerül megrendezésre, 16:00 és 20:00 órai kezdettel.

 

Szuper hír az áprilisi Daalarna Fashion Show vendégeinek! Az Air France jóvoltából, idén is lesz lehetősége egy szerencsésnek elrepülnie Párizsba. Ugyanis a show-n két páros repjegyet sorsolnak majd ki a divat fővárosába! Keressétek az Air France standját és a hostesseket!

Hírek a vörös szőnyegről!!! A Beverly Hills- ben megrendezett Vanity Fair Oscar Party-n a gyönyörű olimpiai aranyérmes alpesi síző Lindsey Vonn viselte a Daalarna lézervágott muszlin ruháját a Whisper kollekcióból. Egy Los Angeles-i showroom-ban választotta, ahol megtalálhatóak Benes Anita  ruhái 
(Fotó: Getty Images)