Fashion


Fesztivál szezon: ismételjük át, mi a trendi, a menő a szezonban!

Javában pörög a nyár és a fesztivál szezon, nézzük, mit érdemes magunkkal vinni mit vegyünk föl a szezonban és a bulikon! Most, ezeket– ráadásul – akciósan is megkaphatod a GAS üzletekben, ha eddig még nem szerezted be!

Ebben az öltözékben lehet fesztiválra menni, várost látogatni, sétálni napközben vagy este, balatoni szettnek, és még sok más alkalomra ajánlott.

A fehér ing eleganciát, frissességet ad outfit-ünknek, igazi cool megjelenésünt ad.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És az örök jeans! A kék a főszereplő az idén nyáron. Ismét nagy divatja van a farmer ruháknak, dzsekiknek, nadrágoknak! Egy jó kék ruha hosszú ujjal, vagy a nélkül, néhány jó kiegészítő, és már mehetünk is!

Férfiaknak, fiúknak ugyanez, szintén nagyon jó viselet!

No, igen, és a fesztiválok! A pin-up meghódította ismét a divatvilágot. A kis kendők mindig is divatban voltak, de most igazán. A nagyon rövid póló csak karcsú lányoknak ajánlott, de, kinek hogy’ tetszik!

Sort minden időben!  E nélkül nem is lehet útnak indulni nyáron!  Kevés kivétellel bárhova, bármikor föl lehet venni, egy jó felső sosem árt. A sort a legnagyobb divat a fesztiválokon, főként lányok viselik.

Lehet rövidebb, hosszabb, szaggatott, gyöngyös, hímzett, csillogós vagy csipkés szélű, és ami még a fantáziánktól telik.  A kiegészítőkön, lábbeliken múlik a stílus, a westerntől a tengerészig, vagy csak úgy.

A férfi szekció a térdnadrágot részesíti előnyben, különös tekintettel a nagy oldalzsebekre. Azokban minden elfér, ami a napi rutinhoz szükséges.

Alkalmi, friss és finom outfit egyszerre az időtlen vászon ing. Egyszínű vagy mintás, egyformán trendi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezekkel a modellekkel nem nyúlhatunk mellé! Kellemes, szellős viselet, mégis szexi és csinos. Egy kockás szett vagy ruha mindig kell a nyaraláshoz is, a fesztiválhoz is. A nadrágot és a blúzt külön - külön is lehet hordani. Az esti bulihoz, partihoz a legjobb választás.

A színes pop, de elegánsan hosszú ruha az egyik alap darabja legyen nyári kollekciónknak! Csodás!

Idén a kis fehér ruha a kedvenc. Szintén bármikor, bárhova viselhető. Sokoldalú és praktikus minden alkalomra, mégis nőies és szexi. Üde, cool megjelenést ad, egy csini fehér ruha vonzza a tekinteteket.

És végül: ne feledkezzünk meg a hűvösebb nyári napokról, nyárestékről sem! Egy későn véget érő buli, mozi, vacsora, esti séta alkalmával nem árt a hosszú ujjú pulcsi, a gombolható dzseki! Öltözzünk rétegesen, néha még egy trendi nagykendő, hosszú sál is megteszi. A jeans-ünk pedig lehet szűk vagy bő szárú,mert mindkettő menő,  lényege, hogy védje a lábunkat!

 

Sapka, szalmakalap, napszemüveg kerüljön be a csomagunkba, és lám, a fonott szalmatáska, az övtáska a 2019 nyár újra fölfedezett darabjai.