Fashion


Lacroix a Desigual forradalomban és a kiegészítők

Beszélgetés lelki társakkal – Tervezte: Monsieur Christian Lacroix. Monsieur Christian Lacroix folytatja együttműködését a Desiguallal. Erre a szezonra 15 darabból álló, kifinomult kapszulakollekciót tervezett, köztük ruhákat, kabátokat, tunikákat, ingeket és blúzokat, rendkívül nőies stílusban, légiesen könnyű anyagokból.

A blúzok gallérjai szalaggal egészülnek ki, új anyagként pedig beépül a selyem.

A minták a Desigual és Monsieur Christian Lacroix univerzumának kombinációjából születnek, meglepő, romantikus stílust követve.

Virágok különféle méretben és színben. Patchwork minden mennyiségben. Darabok sajátos, optimista és fiatalos személyiséggel. Ruhák, amelyek a divatgéniusz, Monsieur Christian Lacroix által megálmodott, színpompás őszi álmokat keltik életre.

 

Kiegészítők

Az AW19 kollekció egyik legnagyobb forradalma kiegészítők formájában jön el. Ebben a szezonban megtörik saját formáikat. Kockáztatnak. Új fazonokat választanak. Visszahoznak szimbólumokat a múltból. Új vágytárgyakat teremtenek. A minőség és a részletek jelentik a kiindulási pontot. És természetesen a égető vágy, hogy meglepetést okozzanak.

A hátizsákok a show sztárjai. A kollekció közel 30%-ban rájuk összpontosít. Mintás vagy egyszínű. Betűkkel vagy hímzésekkel. Plüss-hatás, vagy nylon. Kiemelkedő részletekkel, vagy régi bőr-hatással. Nagy, vagy mini. Tökéletes az irodába, munka utáni eseményekhez vagy hétvégi tervekhez. Van hátizsákuk minden nő számára és nap minden pillanatához, hogy a kezek szabadon maradhassanak és bármit megtehessenek. Korlátok nélkül írhassák saját történetüket.

 

A kézitáskák tele vannak a szerelem és az energia üzeneteivel. Tele színekkel. És tele szín-átmenetekkel, amelyek egyszerűnek tűnhetnek, de a valóságban nem azok. A szövetek és a minták kínálata hihetetlen: vinil, dombor nyomott, kézzel festett hatások, tartán, bélések ... Ebben a szezonban minden a részletekről szól: varrások, cipzárak és ezer apró stílusjegy, amelyek ruháikat még különlegesebbé teszik. Több innováció és frissesség, mint valaha.

 

Az oldaltáskák és a tote bag-ek tökéletes szövetségesek a városi élethez. De ne feledkezzünk meg a meglepőbb stílusokról sem, mint például a kis szív- vagy robot alakú kézitáskák, amelyek különleges pillanatokra készültek. Engedd őket, hadd ragyogjanak és játsszanak flittereikkel!

 

Sapkák és kesztyűk

Híven követik a márka színeit és az idei trendeket. Kapcsolódnak a kötött ruhákhoz, jó melegek, és élénk színűek.

Van kedved viselni őket!

 

Sneakerek

Az AW19 cipő kollekciót úgy tervezték, hogy garantálja a kényelmet és engedje áramolni az energiát. A cipők minden formájukban és méretükben tökéletesen adaptálódtak a 100%-os városi élethez.

Újratervezték bestsellereiket és folytatják felfedezőutukat a tornacipők világában. Tovább fejlesztették a tulajdonságokat, a talpakat és a belső felületeket. Feltöltik őket trendjeinkkel, stílusjegyeikkel, történeteikkel és nagy adag kortárs ízzel. Szóval hamarosan már egyenesen bennük is akarsz élni majd.

Ebben a szezonban minden eddiginél változatosabb kínálattal térnek vissza, így Te szabadon mozoghatsz és önmagad lehetsz, függetlenül attól, mit csinálsz. Sneakerek sportihletésű, Lycra zoknival. Egzotikus, gyöngyökkel és fűzővel. Keleties stílusú, fém részletekkel és szegecsekkel. Magasított talppal. Minden darab 100% Desigual – a márka ikonikus üzeneteinek hordozói.

 

Hogy teljessé tegyék a kollekciót, van egy kisebb válogatás magas sarkúakból és bokacsizmákból is, a nap többi részére. Farmer, tartán, camo, bőr vagy velúr anyagból. Egytől egyig készen a Te életstílusodra.

 

A Desigualról

 A Desigual egy nemzetközi divatmárka, amelyet 1984-ben hoztak létre Barcelonában. A márka híres alkotásainak individualitásáról és egyedi karakteréről, amelynek célja, hogy pozitivitást és hitelességet hozzon emberek ezrei számára, akik önmaguk legjobb verzióját szeretnék felszínre hozni.

A cég jelenleg több mint 3700 alkalmazottal rendelkezik, és közel 90 országban van jelen, 10 értékesítési csatornán, több mint 500 márkaüzleten és hat termékkategórián keresztül: női, férfi, gyerekruhákkal, kiegészítőkkel, cipőkkel és sportruházattal.