Fashion


Megnyitott Magyarország első Fjällräven brand corner-je

A svéd túrafelszerelés-gyártó Fjällräven, a magyar outdoor üzletág egyik jelentős képviselője. Az új, több mint ezer négyzetméteres soroksári Mountex üzletében nyitotta meg első brand corner-jét, ahol a kollekció legújabb darabjai jelennek meg.

A minden eddigi saját üzletnél nagyobb központ több mint 250 márka termékeit kínálja a vásárlóknak. A boltban megtalálhatóak a 60 000 ruházati és túracikk között a svéd Fjällräven legújabb termékei is, mégpedig egy, a márka számára dedikált üzletrészben vásárolhatóak meg.

Hatalmas előrelépés, hogy egy jól megkülönböztethető, saját sarokkal erősítjük tovább jelenlétünket a magyar piacon – mondta el Beszédes Zsolt, a Fjällräven hazai értékesítési igazgatója. – Az új, a legmodernebb svéd belsőépítészeti elvek alapján berendezett üzletrész lehetőséget teremt arra, hogy vásárlóink könnyedén, egy helyen megtalálják termékeinket, és a márkát egyedi kiskereskedelmi jelenléttel is azonosítsák.”

A Fjällräven egy jelentős kampánnyal támogatta meg első dedikált üzletének megnyitóját: az első 170 vásárlót a svéd gyártó egyik ikonikus darabjával ajándékozta meg. Az ajándék Re-Kånken hátizsákok újrahasznosított műanyag palackokból készült táskák, amelyek a svéd formatervezés alapvető elveit követik: letisztultság, kifinomultság, funkcionalitás. A sikerességére való tekintettel a gyártó úgy döntött, hogy meghosszabbítja a kampányidőszakot: a bizonyos értékhatár fölött Fjällräven termékeket választó vásárlókat jövőre is ajándék táskával lepi meg.

A brand corner megnyitásával egy időben a Fjällräven magashegyi túraruházatát, a Bergtagen termékeket választó vásárlók között egy svédországi utat is kisorsolt a gyártó. Az út során a szerencsés nyertesnek alkalma lesz meghódítani Svédország legmagasabb pontját, a Kebnekaise hegy 2097,5 méteres csúcsát.

Fagypont alatt sem kell dideregni

A tél nem csak a zúzmara és a karácsony, hanem a fagy és a vastag pulcsik évszaka is. Ilyenkor mindig jól esik egy meleg és puha réteget magunkra húzni. Olyat, ami megvéd a jeges széltől, túrázzunk akár egy fenyőerdőben vagy vacogjunk a buszmegállóban.

Ráadásul nincs is annál kellemesebb érzés, mint amikor az ember egy hosszú nap után összekucorodik a kanapén egy forró tea és a kedvenc pulcsija társaságában. Mindezekre kiválóan alkalmasak a svéd márka téli kollekciójának kötött pulóverjei és kardigánjai.

Az új Fjällräven kiskereskedelmi egység az egyik legnagyobb magyarországi túrafelszerelés-forgalmazó, a Mountex soroksári üzletében található, a 1239 Budapest, Bevásárló utca 4. szám alatt.