Fashion


Plus size? Igen!

Bebizonyosodott az ország legnagyobb plus size divatbemutatóján, hogy igenis lehet egy igazi nő molett vagy teltkarcsú!

Ma ugyan – többnyire - a sportra és a túlsúly leadásra buzdítják a nagyközönséget, azonban a plusz kilóknak sok féle oka lehet. A molett és plus size-os hölgyek is szeretnek up to date öltözködni, így teljes teltház előtt bonyolították le az ország eddigi legnagyobb plus size divatbemutatóját Budapesten.

A fiori fashion vonultatta fel a 2018-as tavaszi-nyári kollekcióját, amely osztatlan sikert aratott a résztvevők körében. Több mint száz molett nő gyűlt össze, hogy megtekintse a fiori fashion legújabb tavaszi/nyári fazonjait egy hazánkban egyedülálló, oldott hangulatú divatbemutatón. Az is látható volt, hogy molett és molett között is van méretkülönbség, és ez hogyan valósul meg a kifutón.

A pódiumon a cég által kiválasztott tíz modell hölgy mutatta be a 2018-as tavaszi-nyári ruhakollekciót egy félórás show keretében. Majd az est hátralévő részében Földiné Sánta Ibolya, az immár 20 éves fiori fashion alapító-tervezője, kötetlen beszélgetés formájában tartott stílus tanácsadást az érdeklődőknek.

A rendezvény és a kollekció minőségéről sokat elárul, hogy Falusi Mariann, az est házigazdája hazavitte a fiori fashion által tervezett ruhát, amit a színpadon viselt. Pedig a molett énekes egyébként korábban arról beszélt, sokszor neki is problémát jelent, hogy a ruhaboltokban sosincs akkora méret, ami rávaló.

 Általában beállok az ajtóba és megkérdezem, hogy van-e valami a méretemben, de a magyar plázákban szinte esélytelen vagyok, bárhová megyek” – fogalmazta meg tapasztalatait Mariann.

Földiné Sánta Ibolya, a cég alapító-tervezője szintén azt emelte ki, a plus size nőknek korábban örülniük kellett, ha egyáltalán találtak maguknak ruhákat.

„Ma már egyre nagyobb a választék a piacon, de a duci hölgyek is szeretnének divatosan öltözni. Mi sem mutatja ezt jobban, hogy egyetlen szék sem maradt üresen a nézőtéren” – mondta Földiné Sánta Ibolya.

A vártnál is nagyobb sikeren felbuzdulva a fiori fashion hagyományteremtő jelleggel a jövőben évi két alkalommal szeretné majd megszervezni a bemutatót. Igény érezhetően lenne rá.

http://fiorifashion.eu/