Gasztro


Étcsokoládé, tejcsokoládé, fehér csokoládé. Mi a negyedik?

Vadonatúj csokoládéfajta a piacon! A Távol-Keleten debütál a rubin.

A világon elsőként dob piacra rubin csokoládéval készült édességet a Nestlé. A forradalmi újdonság az egyik világsiker termékcsalád új tagja lett, KitKat Chocolatory Sublime Ruby néven.

Ma küldte piacra a világ első rubin csokoládéjával bevont édességét a jól ismert márka.

A negyedik típusú csokoládéként emlegetett rubin, amely a természetes rózsaszín árnyalatú Ruby kakaóbabból készül, egy teljesen új, bogyós gyümölcsöket idéző ízélményt kínál.

A rubin csokoládét intenzív íze és színe teszi különlegessé, mesterséges aromák és színezék hozzáadása nélkül. A termékhez – a többi KitKat-hoz hasonlóan – a kakaóbabot 100 százalékig fenntartható forrásból szerzik be.

A KitKat Chocolatory Sublime Ruby először a japán és koreai piacon lesz kapható, kiegészítve a több mint 350 különféle ízben kapható, Japánban készült KitKat változatot. Az új termék a két távol-keleti országban online, illetve kizárólag a KitKat Chocolatory butikokban kapható.

Az új édesség - a tervek szerint - még idén a világ számos piacán, így Magyarországon is bevezetésre kerül.

Az úttörő innovációnak számító finomság piaci megjelenése nagymértékben támogatja a Nestlé azon ambícióját, hogy vezető nemzetközi édességmárkáinak körét világszerte növelje.