Gasztro


Találkozópont, kávézó, finomságok tárháza, pizzázó, játszóhely és benzinkút

Korábban csak azért mentünk a benzinkutakra, hogy megtankoljuk az autónkat, ma már többet szeretnénk, ha megállunk pihenni útközben: kellemes környezetben finom ételeket fogyasztani egy jóízű és erős kávé mellett.

Mindez egyszerre elérhető, hiszen bevezették az új deli by Shell márkát, amely megújult üzletekkel és Fördős Zé együttműködésével újragondolt ételkínálattal várja a vendégeket Magyarországon.

A vezetési élményt az autóban eltöltött idő és a beiktatott pihenők minősége együttesen határozzák meg. A Shell nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a fogyasztói szokások és igények figyelembevételével aktívan alakítsa a töltőállomások shopjait. Ezért úgy döntött, hogy nemcsak újraformálja a benzinkutakon található üzletek arculatát, hanem a legjobb szakembert hívja segítségül, hogy a magyar ízlést és az aktuális gasztronómiai trendeket szem előtt tartva új ételkínálatot alakítson ki.

Fördős Zé, a Street Kitchen házigazdája, a legtöbb terméket újraalkotta a kínálatban, legyenek azok friss vagy előre csomagolt szendvicsek, hideg vagy meleg fogások. Az ételek mellé 100 %-os deli by Shell gyümölcslevet és a Caffé Perté gyakorlott baristái által készített frissítő kávét választhatnak.

Az ételkínálatában új ízeket és megújult termékek vannak a vásárlói kínálatban: hat új friss szendvicset, három új pizzát, hot dogot három új ízben és három új előre csomagolt szendvicset álmodott és alkotott meg Fördős Zé – külön a deli by Shell számára.

Hónapok kemény munkája és kísérletezgetése eredményeként jött létre az új termékkínálat, amelyben a kiváló minőség, a finom ízek és a választék kap hangsúlyos szerepet, és mindeközben a legújabb trendeket és a magyar autósok kedvenc ízeit is szem előtt tartja.

Zé gyorsételek világában szerzett szakértelme és a cég sok évtizedes tapasztalata a garancia arra, hogy a – kizárólag a Shell magyarországi töltőállomásain elérhető - új ételkínálat valóban a vásárlók kedvence legyen.

6 friss szendvics: a „Zé-féle nagyon” friss, a Pastramis friss, a Caprese friss, a Zé-féle szalámis friss, a Pulled pork friss és a Zé-féle sonkás friss alkotják a kínálatot.

A hot dogoknál a klasszikus íz mellett három új is helyet kapott: a Chipotle, a baconos (extrával) és a curry wurst hot dog.

Új a pizza kínálat, három különböző feltéttel érkezik.

Talmácsi Gábor pizzát süt Fördős Zé segítségével

És három előre csomagolt szendvics: vadonatúj ízkombinációk, az úton levő vásárlók izgalmas megoldásokkal találkozhatnak kedvenc harapnivalójuk esetében.

“Megtisztelő és izgalmas kihívás volt egy nemzetközileg elismert márka ételkínálatát továbbfejleszteni. A fogyasztók egyre fogékonyabbak a magasabb színvonalú gasztronómiai élmények iránt, a töltőállomások pedig egyre komplexebb szolgáltatóhellyé alakulnak, ahol az ételek legalább olyan vonzerővel bírnak, mint a minőségi üzemanyag. Hónapokon át kísérleteztünk, hogy a kínálat a megszokottól eltérő, de közkedvelt ízekkel, könnyen, és kényelmesen elfogyasztható formában debütálhasson a töltőállomások vendégei előtt” – avatott be a részletekbe Fördős Zé.

Az ízletes ételkínálat mellett a Shell három új shop koncepcióval is várja a vásárlóit. Az autópályákon található on-the-move töltőállomásokon a vendégek modern belső térrel, kényelmes étkezőrésszel és az ételkínálat széles termékválasztékával találkozhatnak. A városi kávézó koncepció a trendi kávézók hangulatát idézi, ahol a vendégek nemcsak egy frissítő feketére vagy finom desszertre térhetnek be, de találkozóik számára is kiváló helyszín lehet. A quick stop töltőállomások shopjainál a tankolás mellett a gyors és kényelmes vásárláson van a hangsúly. A benzinkutakon – formátumtól függetlenül - kényelmes ülőhelyek, elektromos csatlakozók és ingyenes wifi is rendelkezésre áll.