Gasztro


Ünnepi hangulatban nyílnak meg a legújabb kávézók

A karácsonyi időszakban bővíti tovább magyarországi üzletláncát a Starbucks. A december 19 és 30. között induló három kávézóval együtt már 34 helyszínen kóstolhatják meg a vendégek a Starbucks minőségi kávéit és ételeit.

A világhírű kávézólánc 2019-ben jelentősen bővítette hazai üzleteinek számát, nem csak a fővárosban, hanem vidéken is több városban ismerkedhettek meg a vendégek az eredeti Starbucks kávéélménnyel.

Az év során a vállalat 7 új kávézót nyitott, többek között vidéki nagyvárosokban, így Pécsett és Szegeden is. Az ünnepi időszakban három új Starbucks üzlet nyílik, ezen túl két forgalmas budai csomópontnál és a fővárosi agglomeráció egyik legdinamikusabban fejlődő településén is hozzájuthatnak majd a vendégek kedvenc italkülönlegességükhöz.

 

A Kolosy téren december 19-én nyíló üzlet egy kreatív és pezsgő nagyvárosi környéknek ad újabb színt. A régi Markt Platz vonzáskörzetében több irodaház, szerkesztőség és kiadó található, így az új kávézó gyorsan találhat magának közönséget és akár egyfajta alkotóműhelyként is működhet a továbbiakban.

A Starbucks számára fontos, hogy az új üzletek ne pusztán kávézóként, hanem a környezet és közösség igényeinek megfelelő térként is működjenek.

Dunakeszin az Auchan üzletsorán kap helyet az új kávézó, ahol a december 20-i megnyitó után, akár a karácsonyi bevásárlás közben is megpihenhetnek a vásárlók.

A budaörsi Auchanban található üzlet sikere is bizonyítja a fővárosi agglomeráció nyitottságát a vállalat felé.

A Mechwart liget, a Keleti Károly utca és a Margit körút kereszteződése fontos közlekedési csomópont, ahol december 30-tól már a Starbucks kínálata is elérhető. A téren nem régiben minipark létesült, így a kellemes környezetben található, otthonos kávézó í ideális találkozási pont lehet.

„Nagy öröm számunkra, hogy legújabb üzleteinkkel Budapest forgalmas negyedeibe és az agglomerációban élők számára is elhozhatjuk a Starbucks kínálatát és hangulatát – mondta Kerek Fanni, a Starbucks magyarországi brand managere. – A vállalat mögött sikeres év áll, tovább bővült magyarországi üzlethálózatunk és itthon is egyre többen vesznek részt a Starbucks Rewards hűségprogramban, valamint időszakos akcióinkban.”

A Starbucks 2020-ban is tervezi a magyar piac további fejlesztését, legyen szó akár üzletnyitásokról, a kínálat további bővítéséről vagy a fenntartható megoldások bevezetéséről.