Sport


Absolute Live - FitBalance Aréna 2017.

A FitBalance Aréna rendezvény Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spinning, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos expója és mozgásfesztiválja. Fitness - Expó – Fesztivál! 2017 október 7. 08:00.

A hagyományosan évente kétszer, tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő esemény, az elmúlt években az egyik legnagyobb egészség és mozgás fesztivállá nőtte ki magát hazánkban, valamint Közép-Európában! Az eseménynek nyolcadik éve otthont adó Papp László Budapest Sportarénába 2017. április 30-án 4300 látogatót és 120 kiállítót fogadtak.

A 2006 és 2017 között megrendezett 25 rendezvényen eddig közel 250 000 résztvevőt sikerült megmozgatni!

A FitBalance szerves részét képezik a mozgáshoz, valamint az egészséges életmódhoz kapcsolódó kiállítók megjelenése. Az eseményen hazánkban a legkedvezőbb ár / érték arányban van mód a megjelenésre. A közel 250 program egyidejűleg több mint 15 színpadon folyik.

Az egész napos esemény keretein belül a versenysport is megjelenik a helyszínen: Nemzetközi Fitness és Testépítő Kupa a BiotechUSA közreműködésével, ahol amatőr és újonc versenyzők is próbára tehetik magukat. A RAW Fekvenyomó és Felhúzó Kupa, a Súlyemelő Kupa, a Pole Fitness Kupa is megrendezésre kerül.

A szervezők szeretnék felhívni a figyelmet a mozgás valamint az egészséges életmód fontosságára, ezért folytatódik a „Sztárok az egészségért”. A program keretén belül ismert ember vállalják, hogy a helyszínen kipróbálják a különböző mozgástípusokat, és részt vesznek az egészségügyi szűréseken is! A mozgás mellett az egészséges életmódhoz kapcsolódó kiállítók standjainál nemcsak a tudatos táplálkozás, étrend kiegészítők világát ismerhetni meg, hanem szűrővizsgálatokon, állapotfelmérésen is részt lehet venni.

Egy egész napon keresztül különböző mozgásformákat próbálhatnak ki az érdeklődők, kezdve az Iron Boxtól a Zumbáig vagy Core Trainingig. A legprofibb hazai edzők mutatják be a gyakorlatokat. Katus Attila, Schober Norbert, Rubint Réka és Béres Alexandra.

"NYEREMÉNYJÁTÉK"
Absolute Live - FitBalance Aréna 
Nyerj egy-egy tálca HELL Multivitamint és XIXO üdítőitalt, valamint egy páros belépőt Magyarország egyik vezető fitnesz és wellness fesztiváljára, a FitBalance-ra!
A játékszabályok nagyon egyszerűek: www.facebook.com/fitbalance.magyarorszag/  oldalon a Nyereményjáték poszt alá kommentben írd oda, hogy kivel érkeznél a fesztiválra, ha Te lennél a szerencsés nyertesek egyike. Ezután már csak egy feladatod van, elvinni a nyereményt!

Fontos a szervezőknek, hogy támogassák azokat az iskolákat, ahol nem jut elegendő forrás sporteszközök vásárlására. Ezért a 2017. október 7-i rendezvény bevételéből egy vidéki általános iskolát támogatnak, ahol a felajánlott összeget – természetesen - sporteszközök vásárlásra fordítják!

Belépőjegyek 3990-ft-os kedvezményes áron a BioTechUSA üzleteiben kaphatóak! 
Információ: www.fitbalance.hu és www.facebook.com/fitbalance.magyarorszag/