Sport


Eladják a Liverpool FC-t?

A klub többségi tulajdonosai, azaz a Fenway Sports Group a Pool lehetséges eladásáról tárgyalnak egy dubai vevőjelölttel, de 1 millárd fontot kérnének a részvényeikért. Állítólag a 44 éves angol üzletasszony, Amanda Staveley kereste meg a Vörösöket. 

A Sunday Times szerint Amanda Staveley, aki kiváló közel-keleti kapcsolatokkal és befektetőtársakkal rendelkezik, a Manchester City korábbi eladásában, illetve Sheikh Mansour szerepvállalásában is kulcsszerepett játszott.

 

További friss hírek a brit focivilágból

Manchester United:

Megsérült a belga válogatottnál és várhatóan 2-3 hétig nem játszhat majd klubjában a Vörös Ördögök középpályása, Marouane Fellaini. Bár a Bosznia elleni vb-selejtező első félidejében lecserélt játékos kapcsán először súlyos térdszalag-szakadásra gyanakodtak, mint kiderült, ennél azért jobb a helyzet. Fellaini a Ciprus elleni, keddi selejtező mellett az MU Liverpool, Huddersfield és Tottenham elleni bajnokiját, valamint a két Benfica elleni BL-csoportmeccset is kihagyhatja

 

Chelsea:

A 25 éves belga válogatott kapus, Thibault Courtois visszautasíthatja a Chelsea szerződés-hosszabbítási ajánlatát, mert inkább a Real Madridnál folytatná majd pályafutását.

 

Arsenal:

Az Everton 19 éves szélsőjét, Ademola Lookmant vinné Arsene Wenger Londonba, Alexis Sanchez és Theo Walcott leendő utódjaként.

 

 

Forrás: csakfoci.hu

Fotó: Sunday Times/Christopher Cox